13 Ağustos 2018 Pazartesi

Açlık Oyunları 5 Ne Zaman Çıkacak

2012 senesinden beri sinema dünyasının önemli eserlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Açlık Oyunları serisi bundan sonraki döneme de damga vuracak bir kararın altına imza atacak gibi gözüküyor. Serinin hemen hemen her filmi gişelerde rekor kırmasına rağmen uzun bir süreci de seyircilerine yansıtmama özelliği ile beraber hala sıcaklığını koruma noktasında önemli bir işlevi bünyesinde barındırıyor. Açlık Oyunları 5 filminin de aynı özellikleri seyirciye yansıtacağını söylemek çok yanlış bir tutum olmayacaktır. Nitekim hemen her filmi ile beraber sükse yaratmayı başaran ve oyuncu kadrosu ile de her dönem ilgi odağı olmayı başaran yapımın bir kez daha vizyon başarısını önümüzdeki dönemlerde konuşacağımız konular arasına almak gerekebilir.

Açlık Oyunları 5 Çıkacak Mı?

Açlık Oyunları serisinin bilindiği gibi kendine has olan önemli bir özelliği de bulunmaktadır. Filmin son sahnesinin çekilmesinin ardından genel olarak söylenene yeni serinin vizyon tarihi seyircilerin de ilgi merkezine hitap etme noktasında kritik rollerden bir tanesini üstleniyordu. Ancak Açlık Oyunları 5 çıkacak mı sorusu henüz yanıtını bulamayan soruların başında geliyor. Ne yapımcılar ne yönetmen ne de filmin üstlenici firması bu konu hakkında kesin bir dili benimsemiyor olsa bu alana dair çeşitli dedikoduların var olduğunu da söyleyebiliriz. Yapım ile alakalı olarak söylenebilecek tek kavramın Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson gibi oyuncuların tekrar beyaz perdede yer alacağı olabilir.

Dolayısı ile özgürlük adına verilen mücadelenin de Açlık Oyunları 5’in ne zaman çıkacağı konusunda bir fikir vermesi de mümkün olabilir. Zira dünyanın geldiği noktayı temel noktasına koyarsak yapımın çok geçmeden vizyonda yerini alan filmler arasında yer alabileceğini tahmin etmek çok zor olmasa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder