29 Mayıs 2018 Salı

Yenilmez 5: Boyka Filmi Ne Zaman Çıkacak

Yenilmez 5 birçok kişinin tabiri ile boyka 5 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu mu? Film en iyi dövüş filmleri arasında kendine iyi bir yer etmiş durumda. Filmin müzikleri, teması, konusu ve oyuncuların üst düzey performansı ile film tam anlamıyla mükemmel. Hal böyle olunca filmin gişe hasılatı da bir hayli yüksek. Her türden ve yaştan sinemaseveri bir arada tutmayı başaran yenilmez 5. Serisi ile yine seyircileri büyüleyecek gibi.





Filmin geçmişine şöyle bir baktığımızda 2002 yılında ilk filmin çıktığını görüyoruz. Walter Hill yönetmenliğinde ve Ving Rhames, Wesley Snipes, gibi oyuncuların yer aldığı film Amerika ve Almanyaortak yapımı olarak vizyona girmişti. Dünyada hatrı sayılır bir üne sahip olan dövüşçü George’nin tecavüz suçlaması ile hapse girmesi ile başlıyor film , daha sonra Monroe adındaki bir boksör ile dövüşüp onu yenmesi gerekmekteydi. Yenilmez 2 orijinal adı ile Undisputed II: Last Man filmi Aksiyon , Dram , Suç türlerini içerisinde bulunduruyordu ve film 2006 yılında vizyona girmişti. Geldik en sevdiğimiz karakter olan Yuri Boykalı filme, bir çok kişi ilk 2 filmi belki izlememiştir ama yenilmez üçü izlediklerinde adeta büyülenmişlerdir.

Yenilmez 3: Undisputed III: Redemption adıyla 2010 yılında çıkan film Aksiyon, Suç, Dram gibi türleri içinde barındırıyordu. Filmin konusunu hatırlayacak olurak Rus tutuklu Boyka tutuklu olduğu hapishanede yasadışı bir dövüş turnuvasına katılır, turnuvayı kazanan kişi özgürlüğüne kavuşacaktır. Ancak dizinden sakatlanan Boyka için işler sandığından daha zor bir hal alır. Ancak o hayatta kalıp özgür olmak için kendi sınırlarını zorlacayaktı.

 Geldik son filme Boyka: Undisputed IV adıyla çıkan serinin son filmi 2016 yılında Todor Chapkanov yönetmenliğinde vizyona girdi. Scott Adkins (Yuri Boyka) özgürlüğünü kazandıktan sonra dövüş hayatına devam etmektedir ve büyük ligler için hazırlık yapmaktadır. Ringde bir dövüşçünün ölmesi sonucu Boyka bu durumu araştırmak ister ve ringde ölen adamın karısının köle olarak kullanıldığını öğrenir. Bu durumu öğrenen Yuri Boyka için yeni bir hedef filizlenir ve köle olan kadını kurtarma için dövüşten dövüşe gider.

Yenilmez 5 (boyka) ne zaman çıkacak , son filmden sonra en çok sorulan soru bu oldu. Filmin geçmişine baktığımızda aradan geçen süre bize bir ip ucu maalesef veremiyor. Ama son filmin başarısı yenilmez 5’i erken tarihte görmemiz muhtemel gibi görünüyor. Bir tahminde bulunmak gerekirse en erken 2019 yılında gelmesi beklenebilir.

yeni çıkacak en yeni 2019 kore dizi öneri listemize de bakabilirsiniz.





3 yorum:

  1. Yuri boyka bence bozdu. Son filmden sonra ümidimi kestim ben. Bence en iyi filmi 3. Serideki filmiydi, adamlar 4. Film için iyi bir konu bulamamışlar.

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim bu senin fikrin , film gayet sürükleyici ilerliyordu ve filmin bitişinde ve içeriğindeki konuuyada balarsak , yenilmez 5 de yarım kalan turnuvaya katılma olayı yadda hapisanede gecen bir kaç dövüşle filme giriş yapılabileceği açıkca görülüyor, bu da benim fikrim ama yönetmen ne arzular ne yaparsa onu izliycez

    YanıtlaSil
  3. Boyka tekrar hapishanede bi kaç dövüş yaparak büyük turnuvalara katılacaktır bu turnuvalarda dan sonra intikamı olan 2ci bölümdeki idmanla final dövüşü olacaktır çünkü orda boyka yeniliyor ve cambly dışarı çıkıyordu yarim kalan büyük bir final var yani boykanin bu hirs ve dövüş arzusu tamamen o mac

    YanıtlaSil