11 Haziran 2018 Pazartesi

Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Warcraft 2, sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Warcraft 2 ne zaman çıkacak? Filmin takipçileri tarafından en çok merak edilen soruların başında geliyor. Baştan sona kusursuz bir organizasyon ile perdelenen film, izleyicisini adeta ilk bölümünden itibaren etkilemiş durumda. Filme ait müzikler profesyonelce seçilmiş, oyuncuların her biri kendi alanında uzman ve en iyi tema seçimi yapılarak warcraft 2, büsbütün etkileyici bir film haline getirilmiş. İzleyiciden tam not alan bu özel film ileriki serüvenlerinde kendinden çok fazla söz ettireceğe benziyor gibi…

Filmin yönetmenliğini yapan Duncan Jones, 2016 yılında vizyona sürdüğü bu muhteşem film ile oldukça güzel bir kazanç sağladı. İlk filmi izleyenler asıl olacakların 2. Film üzerinde gelişeceğinin farkında. Serilerin uzun yıllar devam edeceğinin sinyalini ise daha ilk perde de gösterdi.

Farklı ırktan gelen insanların farklı saflarda yer aldığı bu özel filmde fantastik bir gösterim bulunuyor. Ork savaşçısı olarak filmin başrolünde yer alan karakterler yeni bir koloniye sahip olabilmek adına Azeroth krallığının kapısına dayanıyor.  Krallık ve ork savaşçıları arasında başlayan savaş kim tarafından kazanılacak merak ediliyor. Her iki tarafta kendi ülkesini ve ailesini yaşatmak için adeta ölümüne savaşıyor ve savaş her geçen gün artarak alevlenmeye devam ediyor. Travis Fimmel, filmin başrolünü Paula Patton, Ben Foster ve  Dominic Cooper gibi çok ünlü isimler ile paylaşıyor.

Warcraft 2 Filminin Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu ?


Warcraft 2 ne zaman çıkacak, yeni gösterimde ne gibi olaylar yaşanacak, filmin fragmanı, filmin konuk oyuncuları ve bunun gibi en çok merak edilen konular film severler tarafından merakla cevaplandırılmayı beklemektedir. Şu an için film bu konular hakkında bizlere hiçbir tüyo vermiyor olsa da tahmini olarak filmin 2019 yılında çıkacak olan yeni perdesi tüm sorulara yanıt verecek gibi duruyor.

14 yorum:

  1. Walla ilk film çok başarılıydı,beklentimin üzerinde olduğunu söyleyebilirim, 2. film ne zaman çıkar bilmem ama güzel bir seri olacak filme benziyor.

    YanıtlaSil
  2. Guzel film ikinci filming merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sene 2020 hala film cikicak 😂😂😂😂

    YanıtlaSil
  4. Çıkmadı mı hala ya şaka gibisiniz

    YanıtlaSil
  5. NERDEN BAKSAN 5 YIL OLACAK HADI AMA YA NAPAK IMZAMI TOPLAYAK CIKSIN DİYE

    YanıtlaSil
  6. La hayde çıksın 2 artik ya

    YanıtlaSil
  7. Bekle bekle ağaç kesildim

    YanıtlaSil
  8. Lan temmuz oldu temmmuzzzzzzzzzz

    YanıtlaSil