13 Haziran 2018 Çarşamba

PAYKWİK İLE ONLİNE ALIŞVERİŞLER

Bahis oyunları oynuyorsanız, internet alışverişi yapıyorsanız, oyun indiriyorsanız ödeme şekillerinden de mutlaka haberdasınız demektir. Genelde bankaların kartlarıyla ya da kredi kartlarıyla ödeme yaptığınızı düşündüğümüzde, ne kadar güvenli olduğunu çevrenizden veya medyadan takip ediyorsunuzdur. Kimlik ve hesap bilgilerini internet ortamına bu kartlar sayesinde serdiğimizi unutmadan, daha güvenli yöntemler araştırmak ve bunlara yönelmek günümüzde oldukça önemli bir konudur. Paykwik bu kartların en güvenilir olanlarından biri olarak kendini hızla tanıtmaya başlamıştır. Kredi kartlarına alternatif olarak paykwikler, güvenli alışverişlerde dünya çapında yayılmaktadır. İngiltere'den dünyaya yayılan paykwik ödeme tarzı, ön ödeme yaparak satın alınır ve dünyanın her yerinden alışveriş yapmaya uygundur. Hiçbir özel bilgiyi girmeye gerek duyulmadan alışveriş yapılabilen paykasalar istediğiniz fiyat seçenekleri ile hizmet vermektedir. Satın almak istediğiniz paykasa fiyatını belirleyip, havale ya da kredi kartı yöntemiyle yetkililerin verdiği hesap numaralarına para yatırarak karta sahip olabilirsiniz. Sitenin yetkilileri size gerek bilgiyi verecek ve mesaj yoluyla size bir şifre gönderilecektir.


Karta sahip olduğunuzda sadece bir kere kullanma hakkınız vardır. Kullandıktan sonra, kartı iptal olmaktadır. Bu nedenle kartın çalınma ve kaybolma gibi durumları olamaz. Ancak kartın içindeki meblağ ile imha olmaması için mutlaka kullanılması gerektiği de unutulmamalıdır. Kart 16 hanelik şifreyle çalışmaktadır. Kullanım için sadece bu şifreye ihtiyaç vardır. Bu nedenle alışveriş esnasında güvenlik sorunu yaşanmaz. Güvenlik sorunu sadece, bu işi dürüstçe yapmayan paykwik sitelerinden kart alındığında yaşanabilir. Kart sahibi, kartını kimseye vermek istemiyorsa, şifresini kimseyle paylaşmamalıdır.

İlk defa paykasa kullananların endişelenmesine hiç gerek yoktur. Kullanımı oldukça kolay aşamalardan oluşmaktadır. Hatta diğer ödemelerden daha kolaydır. Öncelikle paykwik kart ile alışveriş yapacağınız siteyi seçerek, alışverişinize başlayabilirsiniz. Günümüzde yüz binlerce internet sitesi paykwik ile alışverişe uyumludur. Ancak kaliteli firmaları seçmek için biraz araştırma yapabilirsiniz. Site kararlaştırıldıktan sonra ürünleri seçme aşamasına geçilir. Ödeme bölümüne geçilir. Paykwik ile ödeme seçildikten sonra kart şifresi girilir ve başka hiçbir işlem yapılmadan ödeme onayı yapılır. Paykwik kart miktarınız Euro üzerindendir. Ancak TL'ye çevirmeniz mümkündür.

1.) Paykwik Nedir?

Paykwik ; ukash ön ödemeli kart sistemlerinin kapanması ile birlikte paykasa kart ile birlikte piyasaya sürülen euro ile işlem gören ön ödemeli sanal alışveriş kartıdır. Türkiye ile birlikte Hindistan, İngiltere, Kıbrıs ve Almanya Yoğun olarak kullanıldığı ülkeler arasındadır. Paykwik E-ticaret siteleri ödeme yöntemi ve game pin olarak kullanılabilmektedir.

2.) Paykwik Ekonomiktir.

Paykwik kart her ne kadar euro kuru ile işlem görsede diğer kartlara nazaran daha ekonomik ve ucuzdur. Bizler www.paykwik.org web sitesi olarak sizlere daima ucuz paykwik satışı sağlamaktayız.

3.) Paykwik Güvenlidir

Paykwik ön ödemeli yani kontörlü sanal kart olması nedeni ile kart bilginizin çalınma veya kopyalanma gibi durumu olmaz.Tek kullanımlık olan paykwik kartlar bu nedenle güvenli bir ödeme yöntemidir.

4.) Paykwik Nasıl Alınır?

Paykwik alımlarınızı web sitemizi ziyaret ederek alacağınız kart miktarını belirleyip müşteri temsilcimiz ile canlı destek, skype, whatsapp veya telefon ile irtibata geçerek maximum 1 dakika için de paykwik kodunuz size verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder