29 Mayıs 2018 Salı

En İyi Video Edit Programı Adobe Premiere

En iyi video edit yani düzenleme programlarından olan Adobe’nin geliştirdiği profesyonel bir video editörüdür. Çok amaçlı video düzenleme işlemlerinizi yapabileceğiniz programın ek özellikleri saymakla bitmiyor. Profesyonel olarak çalışan birçok youtuber bu program ile harikalar yaratıyor.

Özelliklerinin başında efekt ekleme, tam video işleme, hassas ses düzenleme ve işleme, altyazı ekleyebilme ve çok çeşitli video boyutlandırması yer alıyor. Birçok video edit programı kısıtlı özelliklere sahipken Adobe Premiere istediğiniz bütün özellikleri bir arada bulunduruyor. Ek bir program kullanmadan tüm video düzenleme işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sık sık güncelleme paketlerinin çıkması ile sürekli iyileştirilen ve mühendisleri sayesinde daha farklı bir yapıya bürünen bu eşsiz program en son 20.11.2017 tarihinde güncellenmiştir. Ücretli bir video düzenleme programı olma özelliği taşıyor, ancak deneme sürümünü indirerek programı deneyerek satın alabilirsiniz. Diğer programlara göre destek ekibi sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır.

Ayrıca çok kullanılan bir program olduğu için internette kullanımı ile alakalı birçok eğitim videosu bulmanız mümkün. Programı detallı bir şekilde öğrenmek için ayrıca kullanım kılavuzunu online olarak okuyabilirsiniz. Bir çok firma ve reklam şirketleri Adobe Premiere ile çalışmaktadır. Adobe Premiere Pro işini iyi yapmak isteyen büyük ve ciddi kişilerin vazgeçilmezi olmuş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder