27 Haziran 2018 Çarşamba

Mezarına Tüküreceğim 4 Ne Zaman Çıkacak

Mezarına tüküreceğim 4 ne zaman çıkacak, en iğrenç film serilerinden olan film serisi son serisinin üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından yeni serinin ne zaman vizyonda olacağı çok merak edilen konular arasında.

Mezarına tüküreceğim Kaç Seriden Oluşuyor

Aslında filmin ilk serisi 1978 yılında vizyona girmişti, yani bu filmi ilk film olarak sayacak olursak film toplamda 4 seriden oluşuyor. Modern kurgu ve çekimlerle yeniden uyarlanan ilk film 2010 yılından vizyona girdi. Filmin konusunda yazar olan genç bir kadın ıssız bir köy evinde kalıp burada yarım kalan romanını yazmak istemektedir. Her şey yolunda giderken çok rahat ve istediği gibi dolaşmaya başka ve kötü bir herif ve arkadaş grubu ile kıza saldırılar. Sonrasında olaylar hiç beklenmedik bir şekilde çirkinleşir ancak kız nasıl olduysa kurtulmayı başarır ve intikam yemini eder. Film buraya kadar olan bölümünden sonra kız bu gurup acımasız erkeklerden tek tek intikam alır.

Filmin 2. Serisi 2013 yılında vizyona girer ve aynı tema üzerinden farklı konu ve hikaye ile devam ediyor. Güzel bir kız olan Katie kendie bir düzen kurmak için hayat koşturmacası içerisinde yaşamını sürdürmektedir. Ancak büyük bir şansızlık eseri hayatı mahvolma noktasına kadar gelir. Birileri tarafından acımasızca ve gaddarca işkenceye mağruz kalan genç kız hayatta kalmayı başarır. Ancak itikam yemini ederek iyileşmeye başlar.

Filmin son serisi 2015 yılında vizyona girer ve izleyiciden yine tam not almayı başarır. Oldukça beğenilen bu filmin konusunda ise yine eski serilerde olduğu gibi bir tema ile karşımıza çıkmıştı. Genç ve alımlı bir kadın uğradığı çirkin saldırının ardında öç almak için planlar kurar. Hayatının en kötü anısını yaratan bu adamları asla affetmeyecektir.

Mezarına Tüküreceğim Filmi Vizyon Tarihleri


Mezarına Tüküreceğim (eski) 1978

Mezarına Tüküreceğim 1 2010

Mezarına Tüküreceğim 2 2013

Mezarına Tüküreceğim 3 2015

Mezarına Tüküreceğim 4 -

Mezarına Tüküreceğim 4 Vizyon Tarihi


Mezarına tüküreceğim 4 veya 5 artık siz nasıl uygun görürseniz, yeni film hakkında oldukça çok fazla dedikodu döndüğünü söylemek gerek. Kimi dedikodular 2019 yılını işaret ediyor, kimi dedikodular ise 2020 yılını. Ancak yapım aşamasında ve kurgu aşamasında olduğu söylenen film yakın zamanda piyasaya tekrar merhaba diyecektir. Her gişe hasılatından başarı ile çıkan film kesin çıkacak gibi görünüyor. 





1 yorum:

  1. […] kitlesini arttırarak yoluna devam etti. Bu son filmden sonra yeni filmi bekleyen sinema severler mezarına tüküreceğim 4 ne zaman çıkacak çok merak ediyor. Film serisinin geçmişine baktığımızda iki yıl arayla […]

    YanıtlaSil