29 Haziran 2018 Cuma

Buz Devri 6 Vizyon Tarihi Ne zaman?

Buz Devri 6 Vizyon Tarihi Ne zaman, ve sinemalarda ne zaman gösterime girecek gibi soruların cevabı haberimizde. Efsane bir animasyon filmi olan buz devri filminin 6. serisi merakla beklenen filmleri sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor.

Buz Devri Filmi Kaç Seriden Oluşuyor ?


Buz devri toplam 6 filmden oluşuyor ve bu serinin ilk filmi buz devri 1 2003 yılında vizyona girmişti. Filmde buz çağına denk gelen bir zamanda hayvanlar havaların soğuması ile birlikte göç etmeye başlamışlardı ve bir araya gelen hayvanlar bebek bir insanoğlu bulurlar. Bu küçük bebeği ailesine götürmek isterler ve başlarına çeşitli zorluklar geliyordu. Sonuç olarak duygusal ve arkadaşlığı ile sıcak bir animasyon filmi olmayı başarıp gönüllerimize taht kurmayı başarmıştı.

Buz devri 1 2006 yılında vizyona girdi ve son filmin konusu üzerine devam filmi olarak yansıtıldı. Hayvanlar artık kurtulmak için birlik olmak zorundalar ve çeşitli zorluklarla mücadele etmek zorunda kalmışlardı. Serinin bu devam filmi de ilki kadar iyi yorumlar almayı başardı.

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı adıyla 2009 yılında yeni bir seri olarak karşımıza çıkan bu filmde adından da anlaşılacağı üzere dinozorları konu almıştı. Buz devri arkadaş kadrosuna yeni hayvanların gelmesi ile daha da renklendiğini söyleyebiliriz.

Buz devrinin 4. Filmi olan, Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor 2012 yılında vizyona girmişti. Bu filmde acımasız bir korsan grubu ile mücadele ettiler ve sonucunda mutlu son olarak sonuçlanmıştı. Son olarak buz devri 5 2016 yılında çıkmıştı ve filmin adı buz devri Büyük Çarpışma olarak yer almıştı.

Buz devri 6 Ne Zaman Çıkacak


Uzun süredir sorulardan biri olan buz devri 6 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu mu gibi sorular çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarında çok sıkça duyduk ve duymaya devam ediyoruz. Son filmin üzerinden yaklaşık olarak 2 sene geçmiş durumda. Filmin diğer serilerine şöyle bir göz attığımızda ortalama 3 senede bir yeni bir bölümün çekildiğini anlıyoruz. Buz devri 6 muhtemelen 2019 yılında sinema severlerle buluşacağı muhtemel bir tahmin gibi görünüyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder