22 Haziran 2018 Cuma

Yıldızlararası 2 Ne Zaman Çıkacak

Uzay ve zaman yolculu filmlerinin en iyi örneklerinden olan yıldızlararası 2 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu mu gibi sorular oldukça çok soruluyor.


Film bir uzay araştırması için görevlendirilen bir grup astronot arasında geçmektedir. Bir gezegene giden bu kişiler inceleme yaptıklarında zamanın çok hızlı ilerlediğini bilirler ve buradan hemen gitmek isterler. Ancak görev aşkı ve geleceğe ışık tutan bir görevi yerine getirmek isterler. Bu görev aşkı onlara büyük zararlar verecektir. Dünyada zaman hızla akarken bu gezegende zaman yavaş akmasından dolayı zaman olarak çok yaşlanırlar. Başroldeki adamımızın küçük bir kızı vardır ve bu zaman yolculuğunun sonunda kızını görmek isteyen adamımız kızının kendi yaşındaki halini görür ve büyük bir üzüntü yaşar. Filmin en can alıcı ve duygusal sahnesi budur ve filmin büyük bir gişe hasılatı almasını ve popüler olmasını sağladı.


Bazıları için yıldızlararası 2 eski filmden daha iyi olacak diyende var, yıldızlararası 2 çekilmeyecek diyende. Filmin bu derece tutmasından sonra mutlaka 2. Bir film gelecektir. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu ne olur bilinmez ama yıldızlararasının ilk filmine göre daha farklı olaylar ve heyecanlar olacağı kesin gibi görünüyor. Yıldızlararası 2 çıkış tarihi, kesin olmayan bilgilere göre muhtemelen 2019 veya 2020 yılları arasında gelmesi bekleniyor.



6 yorum:

  1. Çok değişik bir uzay ve zaman yolculugu filmi. Zaman zaman duygusallaştığım ,zaman zamaman da ufkimun açıldığı enterasan filmlerden. İnşallah yıldızlararası 2 yakın bir tarihte çıkar.

    YanıtlaSil
  2. Çok beğenerek izlediğim bir film. Ama 2. Film biraz zor çıkar gibi.

    YanıtlaSil
  3. film büyük bi hasılat yaptı 2.film büyük bi ihtimal çıkacak.ve filmin sonu çok açık uçlu bitti ve 2.film için birçok teori mevcut.

    YanıtlaSil
  4. inş çıkar çok güzel flim 2014 flimi olması an rağmen adamlar kask yansıasına kadar düşüğnmüşler ve imuq 1 saat 27 yıl

    YanıtlaSil