4 Mayıs 2018 Cuma

Lucy 2 Ne Zaman Çıkacak? Çıkacak mı?

İzlenme oranı oldukça yüksek olan Lucy 2 filmi ne zaman çıkacak? Sık sorulan sorular arasında filmin 2’sinin ne zaman çıkacağı yer alıyor. Çıkacak mı? Çıktı mı gibi soruların izleyiciler tarafından çok sık soruluyor olmasından sonra yapım şirketinin açıklama yapması bekleniyor.

Luc Bessson’ın yeni filmi olan Velerian’ın bu yaz vizyona gireceği açıklamaları yapıldı. Peki, en çok merak edilen Luck 2’nin ne zaman vizyona gireceği yönünde ki sorular ne zaman yanıtlanacak?

Lucy 1 Hakkında

2014 yılında yayınlanmış olan filmin ikincisi çok merak ediliyor. Leon ve The Fifth Element gibi filmlerin senaristi ve yönetmeni olan Luc Besson, 2014 yılında vizyona girmiştir. Beklentilerin oldukça üstünde bir beğeni toplamış olması ile ikincisinin ne zaman çıkacağı yönünde çok sayıda sorunun sorulduğunu söyleyebiliriz.

Filmin başrollerinde Hollywood’un Morgan Freeman ve Scarlett Johansson ünlü isimleri yer alıyor. Bu başrollerin oynayıp da başarısız olan bir filmin olmadığını bilmelisiniz. Oyuncuların da başarılı performansları ile izleyici etkilemiş olmasının büyük önemi olduğunu söyleyebiliriz.

Lucy, 458 milyon Dolar gişe yapmıştır. Bu oldukça büyük bir rakam olduğundan, filmin başarısının dünya çapında duyulduğunu söyleyebiliriz. Beklentilerin üstünde olan fu film, 2014 yılına damgasını vurmuştur.

Peki, Lucy 2 Ne Zaman Çıkıyor?

Filmin devamı için anlaşmanın 2015 yılında yapıldığı biliniyor. Direkt olarak gişe başarısı dikkate alındığından, kısa bir süre içinde ikincisinin çıkacağı yönünde açıklamalar yapılmıştır. Luck 2 hakkında bilinenler arasında, senaryonun Luc Besson tarafından yazılmış olduğu var. Bunun dışında çok da bilgi verilmemiş olduğundan, filmin ne zaman çıkacağına yönelik ya da filmin gidişatının ne şekilde olacağına yönelik bilgi bulunmuyor. Merak edilen Lucy 2 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtlanması ile izleyicilerin büyük ölçüde meraklarının giderilmesinin mümkün olacağını söyleyebiliriz.

2015 yılında yapılan son açıklamalardan sonra yeniden bir açıklama yapılması bekleniyor. Oyuncuların kim olacağı, Lucy 1’de olan gelişmelerin Luck2’ye nasıl yansıtılacağı merka konuları arasında. Sunulmuş olan bilgiler üzerinden, filmin ikisine dair tahminlerin yapılması olağan. Ancak resmi bir açıklamanın yapılması ile çok daha kolay şekilde Lucy2’ye dair bilgi verilmesi mümkün olacaktır.

Lucy 2 Hakkında

En çok sorulan sorular arasında Lucy 2’de Scratlett Johansson’ı görecek miyiz sorusu yer alıyor. Bunun da net bir cevabının olmasını bilmelisiniz. Filme daire merak konuları arasında olan ünlü oyunca ve yapım şirketi bu konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmamıştır. Sevilen bir oyuncu olması, izleyicilerin bu filminde mutlaka yer almasını istemesine yol açmaktadır. Ancak henüz bir açıklama gelmediğinden Lucy 2’ye dair bununla ilgili bilgi verilmesi söz konusu olmuyor.

Filmin senaryosu nasıldır sorusu da sık sorulan sorular arasında. Ancak bununla ilgili de net bir açıklama yok. Tek bilinen senaryonun Luc Besson tarafından yazılarak, tamamen onun kurgusuna göre oynanacak olduğu. Bunun dışında herhangi bir oyuncu kadrosunun açıklanmış olması ya da filmin ne zaman çıkacağı yönünde net bir bilginin verilmesi olması söz konusu değil. Lucy 2 hakkında merak edilenler olmasına rağmen net ve doğru bilginin verilmiş olduğu resmi açıklamalar yok. Bu sebeple 2019 yılının ortalarına doğru, vizyonda olup olmayacağı tartışma konusu.

Açıklamaların yapılması halinde kısa sürede bilgilerin yayılacak olduğunu söyleyebiliriz. Merak ettiğiniz her konuda, soruların yanıtlanması ve net açıklamaların olması söz konusu olacaktır. Filme dair meraklarınızın giderilmesi ise vizyona girmesinin ardından keyifli şekilde olacaktır. Lucy 2 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtlanmasını beklemelisiniz.

18 yorum:

  1. İzlediğim en değişik bilim kurgu filmi. Başrolundeki kizin guzelligi ayri bir konu olmasindan sonra yapim ve oyunculuk kalitesi filmin en iyi 5 bilimkurgu filminin icine girdi benim icin. 1. film tabi ki matrix. Merakla lucy 2 yi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Lucy 2 ile ilgili yazıları devamlı takip ederim. Ama en iyi yazıyız sız yazmışsınız. Lucy 2 ne zaman cıkacağı kesin belli değil ama muhtemelen 2019 yılında çıkacak. Yabancılar kadar türkler de bu bilim kurgu filmini çok beğendi. İnşallah filmin ikincisi ilki kadar iyi olur. Hatta daha iyi olursa fena olmaz.

    YanıtlaSil
  3. Matrix benimde sevdiğim bir film ama türü lucyden biraz farklı gibi.

    YanıtlaSil
  4. 2014 yılından beri yeni filmin gelmesini bekliyorum. Arada bir internet medyasında lucy 2 ne zaman çıkacak , vizyon tarihi belli oldu gibi haberler okuyoruz. Doğru dürüst bir yazı bulamadım. Açıkçası bu güncel yazı tam istediğim gibi olmuş. 2019 yılında da çıkmazsa artık sinir olurum. Lucy gibi kaliteli ve iyi film bulmak artık çok zorlaştı.

    YanıtlaSil
  5. […] Önceki Konu:  Lucy 2 Ne Zaman Çıkacak […]

    YanıtlaSil
  6. Matrix ayrı bir film türüne sahip, daha lucy gibi film gelmedi.

    YanıtlaSil
  7. Ben ikinci filmin iyi olacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  8. 2014 yılından beri ne zaman çıkacak diye bir çok yazı var ama kesin bir bilgi yok. Bulduğum en iyi kaynak 2019 yılını işaret ediyor.

    YanıtlaSil
  9. bu filmin benim için çok iyi bir yerde bulunuyor. Scarlett Johansson yani lucy olmasaydı bu film biraz çöp gibi olurdu. Morgan Freeman da işini iyi yapmış, ihtiyarı boş geçmemek lazım. bu iki başrol oyuncusu bu filmde olmazsa yeni filmin pek tadı olmaz. Konu ne olacak çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Aynen bende çok seviyorum, herhalde en çok beklenen yabancı filmler arasında yüksek bir sıradadır. 4 sene oldu be kardeşim çıkarın artık :)

    YanıtlaSil
  11. Lucy 2 benimse çok sevdiğim ve beklediğim filmdir. En yakın zamanda çıkarsa çok iyi olacak.🐺

    YanıtlaSil
  12. […] iş çıkardığını söyleyebiliriz. Filmin çıkış tarihinden bu yana filmin 2. Serisi yani lucy 2 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu gibi haberler yapıldı. Ancak son zamanlarda film […]

    YanıtlaSil
  13. […] önceki yazımız olan Lucy 2 Ne Zaman Çıkacak? Çıkacak mı? başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye […]

    YanıtlaSil
  14. bana göre filmin 2. serisi çıkmayacak, boş haber yapmayın

    YanıtlaSil
  15. merakla bekliyruz

    YanıtlaSil