24 Mayıs 2018 Perşembe

Buz Devri 6 Filmi Ne Zaman Çıkacak

Gelmiş geçmiş en iyi komedi, animasyon ve aile filmi olan buz devri 6 ne zaman çıkacak. Konusu ile macera ve eğlenceyi bir arada barındıran efsaneleşmiş bir animasyon filmi olmayı başardı. Özellikle işinde iyi olan Türk sanatçılarımızı boş geçmemek lazım, onlar işini layıkıyla yapmasalardı bu film serisinin tadı çıkmazdı herhalde.


Filmin serilerine baktığımızda koskoca 5 filmin yapıldığını görüyoruz. Film serisini şöyle bir hatırlayacak olursak, ilk film 2003 yılında vizyona girdi ve konusunda, buzul çağı yeni başlamış ve hayvanlar hayatta kalmak için bir telaş halindelerdir. Türleri farklı olan mamut, kaplan, rakun ve enteresan bir tüylü ve salak bir hayvan tesadüfen bir araya gelirler. Daha sonra bu komik ve birbiriyle anlaşamayan hayvanlar buldukları bir insanı sağ salim ailesine götürmeyi amaç edinirler.

Filmin 2. halkası 3 yıl sonra geliyor ve sinemalarda buz devri 2: erime başlıyor adıyla gösterildi. Bu filmde, bir araya gelmeyi başarmış kahramanlarımız artık erimenin başladığını görürler ve yaşanabilecek daha iyi bir yer bulmanın çabası içindedirler. Bu arada meşe palamudunun peşindeki sevimli hayvan ara geçiş bölümlerinde bizleri güldürmeyi başarmıştır.

Filmin 3. Serisinde ise Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı aradan yine bir 3 sene geçtikten sonra vizyona girdi. Filmin bu bölümünde dinozorlarla karşılaşıyoruz, ekibe yeni katılan hayvanlarla birlikte daha eğlenceli bir hava yakalamayı başardılar. Dinozorların o dönemde aslında o dönemde de var olduklarını bizlere anlatmaya çalışmışlar. Fareler ile meşe palamudu delisi hayvan yine bizleri güldürmeyi başarmışlardı.


Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor ile filmin 4. Serisi ise 3 yıl sonra 2012 yılında seyirci ile buluşan filmin konusunda bu kez kıtaların ayrılmasını konu edinmiş. Bir önceki seride buz kıtasının parçalanması ile arkadaşlarından ayrılan ekip bir gemi yaparak arkadaşlarına ve sevdiklerine kavuşma çabası içindedirler. Fakat hayvanlardan oluşan acımasız bir korsan grubu ile kıran kırana bir çekişme halindeydiler.

Serinin son halkası ise Buz Devri 5: Büyük Çarpışma olarak 2016 yılında sinema severlerle buluştu. Dünyanın sonunu getirebilecek bir olay sonucu ekip dünyayı kurtarmak için bir yol bulmanın peşindedirler. Bu olayı tetikleyen ise meşe palamudu avcısı minik sincaptır.

Buz Devri Serisi ve vizyon Tarihleri


Buz Devri 1: Vizyon tarihi 31 Ocak 2003

Buz Devri 2: Vizyon tarihi 14 Nisan 2006

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı: Vizyon tarihi 1 Temmuz 2009

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor: Vizyon tarihi 29 Haziran 2012

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma: Vizyon tarihi 15 Temmuz 2016


Buz Devri 6 Ne zaman Vizyonda Olacak?


Buraya kadar filmin bütün serisini sizlere kısa bir özet olarak anlatmaya çalıştım. Gördüğünüz üzere buz devri filmi 3 -4 yıl arayla çıkmış. Buz devri 6 ne zaman çıkacak diyorsanız, buradan çıkaracağımız tahmin 2019 veya 2020 olarak düşünebiliriz. Filmin ilk 4 serisi 3 yıl arayla çıkmış ve 5. Film 4 sene gibi bir süre sonra çıkmış. Muhtemelen buz devri 6 2019 yılında seyirci ile buluşacak.





13 yorum:

  1. seyrettigim en iyi arkadasklik filmlerinden biridir kendileri. cocoklarin mutlaka izlemesi gereken filmlerden birisi. buz devri 6 ne zaman cikacak suan belli degil anlasilan. muhtemelen 2019 mayis aylarinda cikar.

    YanıtlaSil
  2. İlk izlediğimde bitane sinap vardı, ona çok gülmüştüm. hayvan piskolojisini çok iyi anlatmışlar gerçekten. Türk seslendirmenler özellikle Poyrazoğlu muhteşem seslendirmiş filmi.

    YanıtlaSil
  3. Admin kardeş yazıların çok güzel boş beleş yazı yazmıyorsun, gerçekten emek verildiği belli. Ama bu film yakın zamanda gelecektir bak ta gör. 2019 mart tahminim. yani 1 yıldan az. bir bu filmin oyunu vardı galiba , youtubede görmüştüm.

    YanıtlaSil
  4. Doğrudur zaten kesin bir tarih veya açıklama yok. Teşekkür ederim değerli yorumun için

    YanıtlaSil
  5. Buz devri hakikatten çok iyi ve güzel bir çizgi film. Kuzenlerime bu seriyi komple seyrettirdim çok sevdiler. Biz devri 6 ne zaman çıkacak diye hep soruyorlardı.

    YanıtlaSil
  6. Ey bay admin birde çıkmışsın en iyi animasyon filmi demişsin. Sen animasyon filmi görmemişsin. Bknz. Sirek

    YanıtlaSil
  7. doğru shrek oldukça iyi bir seriydi ama bu filmin serisi de oldukça başarılıydı

    YanıtlaSil
  8. çıkmayada bilir son filmi çok az gelir yaptı serinin 4. filmi 800 milyon dolar gişe yaptı ama 5. filmi ise 400 milyon dolar gişe yaptı ben çıkar ama özletirler az 2021 de falan çıkar

    YanıtlaSil
  9. […] süredir sorulardan biri olan buz devri 6 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu mu gibi sorular çeşitli sosyal paylaşım […]

    YanıtlaSil
  10. Çizgi filmlerin kralı ve piridir kendileri 1. serisinden beri izliyorum ve yeni filmi çıktığı sürece izlemeye devam edeceğim ben böyle bir çizgi filmi hayatımda izlemedim 6. filmini de merakla beklemekteyim.

    YanıtlaSil