25 Mayıs 2018 Cuma

Boscoin Nedir

Bu yazımızda boscoin nedir, ne değildir anlatmaya çalışacağız. Boscoinin incelemesini yaparken bazı hususları bilmemiz gerekiyor. Öncelikle mining yani madenciliği yapılmayan bir kripto para olarak gözümüze çarpıyor.  An itibari ile değeri 0,15 $ civarında ve market hacmi 69 Milyon dolar civarında. Piyasada dolaşan yani toplam boscoin miktarı ise 445 milyon dolaylarında.  Günlük işlem hacmi 26,05,2018 tarihi itibari ile 285 bin dolar civarında. Kısa adı BOS olarak geçiyor.



Boscoinin sitesini incelediğimde BOS Platform Vakfı yazdığı ve Zug, İsviçre'deki BOS Platform Vakfı yazdığını görünüyor. Vakıf olayı ethereum ve diğer kripto paraların da sıkça kullandığı bir tabirdir.

Coinmarketcapten edindiğim bilgiye göre 21 mart 2018 tarihinde piyasaya girdiği anlaşılıyor ve ayrıca ön satışlar ekim 2017 tarihlerini gösteriyor. Çok yeni olan bu coinin kaderi diğer çöp coinler gibi mi yoksa ethereum ve riple gbi çok başarılı bir kripto para mı olur bunu bilemeyiz.

Boscoin Nasıl ve Nereden alınır?


Boscoin şu anda kucoin borsasında işlem görüyor ve ister btc ister eth ile alıp satabilirsiniz.

Kucoin BOS / BTC: https://www.kucoin.com/#/trade/BOS-BTC

Kucoin BOS / ETH: https://www.kucoin.com/#/trade/BOS-ETH

Sitenin orijinal adresi: https://boscoin.io/

Bitcointalk forum sitesindeki konusu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1759662.0

Boscoin nedir, ne işe yarar ve hedefleri nelerdir gibi soruları açıklamak için bir video hazırlamışlar, isteyen Türkçe altyazı seçeneğini açarak izleyip daha detaylı bilgiye sahip olabilirler.





Bir önceki yazımız olan Binance Coin Nedir adlı makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz.

3 yorum:

  1. boscoinin videosunu seyrettim. Anladığım diğer kripo paralardan iyiyiz diyorlar. Gerçi yeni çıkan diğer coinlerde aynı ididada.

    YanıtlaSil
  2. boscoin adı üstünde boş bom boş, çünkü bana göre madenciliği olmayan bütün coinler çok riskli ve boştur. saygılarımla. arada bir fişeklenmesi her coinde vardır belki bu parada fişeklenebilir. yatırım tavsiyesi değildir.

    YanıtlaSil
  3. Saol görüşün için , her coinin yükselme şansı var , tabi düşme şansıda

    YanıtlaSil