6 Nisan 2017 Perşembe

En ilginç Uzaylı ve UFO Teorisi

Birçok insan uzaylıların varlığına inanır ama gerçekten uzaylılar var mıdır, yoksa bu Amerika’nın uydurduğu bir bilim kurgu masalı mı? Nazi Almanya’sında süper güçlü insan projeleri olduğu söyleniyor. Anlatılanlara göre amaç süper akıllı insan yaratmaktı, belki size saçma gelecektir ama Naziler biyoloji bilimini savaş gücü olarak kullanan en iyi devlettir. Teori şöyle; normal insan DNAsının sırlarını çözüp düşünce ve akıl ile ilgili kodu geliştirmek.

Diğer insanların düşünemeyeceği buluşları ve fikirler üreterek, savaş için önemli bir avantaj sağlamaktı. Bu akıllı insanların dış görünüş olarak beyinlerinin büyük olması gerekiyor, tıpkı bahsi geçen UFO’ya binen uzaylılar gibi. Bu teori size mantıklı gelmediyse birde sözde uzaylıların kullandığı araçlara gelelim. 1945 yılında New York Times gazetesinin yaptığı bir haberde Batı Almanya semalarında bazıları saydam olan uçan balonlar görüldüğü ve savaş amaçlı kullanıldığı söylenmişti.

Almanlar 1941 yıllarında ilk dairesel biçimde uçak yapmaya başlamışlardır. Bu uçaklar savaş amaçlı kullanım için yapılmış ve bu amaçla kullanılmayı planlanıyordu. Tanklarda olduğu gibi silah bölmeleri mevcuttu. İlk denemelerde uçma, hız ve manevralarda birçok aksaklık meydana gelmişti. Ama Naziler pes etmemiş ve balonlarda kullanılan saydamlığı kullanarak casusluk için projeyi yenilemişti. Daha sonra dairesel olan bu uçaklardaki eksikleri gidererek şu anki görünümüne kavuşturdular.

Sonuç olarak bu araçlar UFO değil dairesel yapılmış üstün teknoloji bir casus uçaktır.  Genellikle Amerika semalarında dolaşması, ülke hakkında casusluk yaparak bilgi toplamaktır. Uzaylı olarak bulunan bu insanlar aslında DNA’sı değiştirilmiş insanlardır.

1 yorum: