3 Nisan 2017 Pazartesi

En iyi Kız Youtuberlar

Takip edilmesi gereken güzel ve başarılı en iyi kız youtuberları derledik. Makyaj , oyun ve vlog tarzı videoları çeken bu başarılı ve güzel kadın youtuberlar kendi alanlarında en iyilerden. Popüler olan ve gerçekten çok emek vererek bu alanda başarılı olmayı başarmışlar.

1-) Duygu Köseoğlu

Anlık olarak 380 videoya sahip ve 65 milyon izlenmeye sahip. Gün geçtikçe takipçi sayısı artmakta ve şu an 611 bin abonesi bulunmakta. Oyun, CHALLENGE ve vlog tarzı eğlenceli videolar hazırlamakta.
Kanalını ziyaret edip abone olabilirsiniz.
url: https://www.youtube.com/channel/UCAU925ffurv5lSmSlf3c1gg





2-) Selen Teksöz

Youtube kanalını 2015 yılında açtığı görünüyor ve çok hızlı büyüyor. Kendine öz tarzı ile oldukça başarılı ve kendinden emin iyi bir tavrı var. Bu özelliklerin yanında bilgili ve becerili olduğunu söylemek gerekiyor. Eğlenceli ve merak uyandıran videolar hazırlıyor.
Kanalını ziyaret edip abone olabilirsiniz.
url: https://www.youtube.com/channel/UCKhwlGssb-CnWChAslC8kSQ






3-) Meryem Can

1 Milyondan fazla takipçi ile bu sektörde en eskilerden diyebiliriz. Hoş ve cana yakın bir tarza sahip. Kendine özgü üslubu ile izleyenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor. Eğlenceli videolar, günlük vloglar, challenge türünde videolar hazırlamakta.
Kanalını ziyaret edip abone olabilirsiniz.
url: https://www.youtube.com/user/beautykitty95






4-) Merve Özkaynak

674 abone ve 66 milyon görüntülenmeye sahip bir makyaj kanalı. Diğer paylaştığımız Türk kız youtuberlardan farkı daha olgun olması ve farklı türde video hazırlaması.  Eğlenceli ve pozitif olmasının yanın da güzel bir kadın olduğunu söylemek gerek :)
Kanalını ziyaret edip abone olabilirsiniz.
url: https://www.youtube.com/user/merveozkaynak






Sizlere en sevilen kadın youtubeları tanıttık umarım beğenirsiniz. Alanındaki en iyileri paylaştığımız ve bireysel olarak çok başarılı olan türk youtuberlar adlı paylaşımımızdan takip edilesi kaliteli Youtube kanallarını paylaştık.



Beğendiğiniz yotuberların ismini Youtube'da aratarak  veya videodaki youtube ikonuna tıklayarak youtuberun sayfasına gidip abone olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder