12 Kasım 2019 Salı

Antalya'daki En İyi 3 Temizlik Firması

Antalya ilindeki en iyi 3 temizlik firmasını sizler için listeledik. Buradaki 3 firma Antalya temizlik sektöründeki en iyi 3 firmasıdır. Bu listeyi; müşteri yorumları, kalite prensipleri ve kurumsal kimliği ön planda tutarak oluşturduk. Eğer sizler Antalya'da bir temizlik firması arıyorsanız bu yazımız tam size göre.

1- Temizlik

Firma Adı:  Temizlik
Bölge: Antalya Bölgesi
Verdiği Hizmet: Her türlü temizlik hizmeti
Kuruluş Yılı: 2006
Bulunduğu Yer: Konyaaltı/Antalya
İşletme Türü: Antalya temizlik
İnternet sitesi adresi:
Firma hakkında:  temizlik Antalya Konyaaltı bölgesine hizmet veren, her türlü temizlik hizmetini sunan kurumsal yapıdaki kaliteli bir temizlik firmasıdır.

2- ExTemizlik

Firma Adı: Ex Temizlik
Bölge: Antalya Bölgesi
Verdiği Hizmet: Her türlü temizlik hizmeti
Kuruluş Yılı: 2008
Bulunduğu Yer: Konyaaltı/Antalya
İşletme Türü: Antalya temizlik
İnternet sitesi adresi: -
Firma hakkında: Ex temizlik; ev temizliği, ofis temizliği, cam temizliği, fabrika ve mağaza temizliği gibi hizmetler veren uzman altyapıda bir temizlik firmasıdır.

3- İnTemizlik

Firma Adı:  Temizlik
Bölge: Antalya Bölgesi
Verdiği Hizmet: Her türlü temizlik hizmeti
Kuruluş Yılı: 2009
Bulunduğu Yer: Muratpaşa/Antalya
İşletme Türü: Antalya temizlik
İnternet sitesi adresi:
Firma hakkında:  temizlik firması Antalya'nın en köklü temizlik firmalarından biridir. Sunduğu hizmet ve personel kalitesi üst düzeydir. Çok geniş çaplı temizlik hizmeti veren firma her geçen gün müşterilerine yenisini eklemeye devam ediyor.

Antalya'da ki en iyi 3 temizlik firması bunlar, sizde bu firmalardan biri ile çalışmak istiyorsanız, bu firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. Anlaşmaya vardığınız bu firmalarla çalışmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bu firmalar ile çalıştığınızda buraya yorum olarak yazabilirsiniz. Bu yorumlarınız diğer temizlikçi arayan kişilere bir fikir vermiş olur.

1 yorum: