11 Mayıs 2018 Cuma

Lucy 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

2014 yılında beyaz perdeye adım atan ve gişede milyonlarca sinema severe ulaşmayı başaran Lucy, 2019 yılında serinin ikinci filmi ile beyaz perdede yerini almaya hazırlanıyor. Dilerseniz ikinci file geçmeden önce serinin ilk filminin nasıl bir hikayeye sahip olduğuna hep birlikte göz atalım…
Taipei, suça bulaşmış insanların bataklığı olarak karşımıza çıkıyor. Bu bataklıkta iş yapan ve uyuşturucu satan çeteler de polis iş birliği ile birlikte sorunsuz bir şekilde ilerlemeye devam ediyorlar. Lucy, tüm bunlardan habersiz yalnızca aşık olduğu adam ile ilgilenmeyi tercih ederken kendini bu piyasanın içinde buluveriyor. Richard adındaki aşığı Lucy’nin vücuduna bir tür sentetik uyuşturucu yerleştiriyor ve onu habersiz bir şekilde kurye olarak kullanıyor. Lucy’nin bu durumdan haberdar olması ise ilginç bir olay ile gerçekleşiyor.


Sentetik uyuşturucunun vücuduna nüfuz etmesi ile birlikte Lucy garip bir insana dönüşüyor ve özel güçlere sahip oluyor. Akıl okumanın yanı sıra acıyı hiçbir şekilde hissetmeme ve telekinezi gibi özelliklere sahip oluyor. Lucy artık sıradan bir kadın değil ve sahip olduğu özellikleri de gizli bir şekilde kullanmaya başlıyor. Bu ilgi çekici film, beyaz perdeye adım attığı günden bu yana büyük bir ilgi ile seyredildi ve hali hazırda online dünyanın da en çok aranan filmlerinden bir tanesi olmayı başarmış durumda. Lucy efsanesi 2019 yılında yeniden beyaz perdede olacak gibi görünüyor.
Lucy 2 ne zaman çıkacak ? Sorusuna net bir yanıt vermek ve tarih belirtmek çok da doğru olmayacaktır çünkü henüz resmi bir açıklama yok ancak 2019 en yakın tarih gibi görünüyor. Eğer ilk filmi izlemediyseniz vakit kaybetmeden seyretmenizi tavsiye ediyoruz çünkü 2. film öncesinde hikayeye az çok adapte olmanız sizlerin lehine olacaktır.


Amerikan sinemasının en etkileyici yapıtlarından bir tanesi ve ülkemizde de büyük bir yankı uyandırmayı başarmıştır. Bilim kurgu ve aksiyon dalında karşımıza çıkan filmin baş rolünü ise hepimizin yakından tanıdığı bir isim olan Scarlet Johansson üstleniyor ve oyunculuk performansı da inanılmaz…

1 yorum:

  1. İzlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden biri. Ancak ben lucy 2 filminin çıkacağına inanmayanlardanım.

    YanıtlaSil