5 Nisan 2018 Perşembe

İNGİLİZCE ÖĞRENENLER İÇİN EN İYİ 5 GRAMMER KAYNAĞI

Dünyada en yaygın öğrenilen ikinci dil İngilizcedir. Ve her gün öğrenmeye çalışanların sayısı artıyor. Bu sayıyla birlikte öğrenme kaynaklarının sayısı da artıyor. Siz de İngilizce öğrenmek için kaynak mı arıyorsunuz mi? O zaman İngilizce gramerinizi geliştirmek için bu kaynaklar tam size göre.

  1. Elements of style by Wiliam Strunk


“Strunk and White” olarak bilinen Elements of style, her Amerikalı öğrencinin aşina olduğu klasik bir kitaptır. Daha çok Amerikalıların İngilizceyi nasıl kullandığına dair bilgiler paylaşan bir kitaptır.

  1. Oxford Modern English Grammar by Bas Aarts


Oxford Modern İngilizce Grameri, İngilizce dilinin nasıl çalıştığına dair daha derin bir anlayışa ihtiyaç duyan her İngilizce öğrencisinin değerli bir aracıdır.

Hem İngiliz İngilizcesi hem de Amerikan İngilizcesini kapsar ve en temel ve karmaşık dil bilgisi noktalarını açıklamak için yazılı ve sözlü İngilizce’ den örnekler kullanır.

  1. Purdue Online Writing Lab


Öğretmenler ve profesyoneller için kapsamlı bir web kaynağıdır.

  1.  UsingEnglish.com


Daha çok gramer öğrenmek için değil de bilgilerinizi test etmek için kalabileceğiniz bir web sitedir.

  1. British Council


British Council, dünyanın dört bir yanındaki insanların İngilizce öğrenmelerine yardımcı olma konusunda uzun bir geleneğe sahiptir ve web sitelerinde derslerden, dilbilgisi açıklamalarına kadar her şeyi içerir. Tüm uzmanlık düzeylerinden ve hayatın her kesiminden İngilizce öğrenenler için mükemmel bir kaynaktır.



Preply, tüm bu öğrendiklerinizi bire bir konuşarak pratik etme fırsatı bulabileceğiniz bir site. Amerika’dan ve İngiltere’den içerisinde birçok profesyonel özel öğretmeni barındırıyor. Dersler Skype üzerinden yapılıyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder