19 Mart 2018 Pazartesi

Bilim ve Teknoloji, Web Programlama ve Sunucu Yönetimi

Ülkemizde sürekli gelişme gösteren ve dünya genelinde kabul gören bilim ve teknoloji çalışmaları gün geçtikçe artmaktadır. Bu çalışmaların çeşitli dallarından olan uzay ve evren,kimya,biyoloji gibi kollarında makale yada kişilerin anlayabileceği dökümanları bulmak oldukça zordur. Bu gelişmelerin bir çoğu ingilizce içerikle yayınlandığı için ziyaretçilerin bu konularda bilgi edinmeside paralel olarak güçleşmektedir. Bilim ve teknolojinin alt konularından olan programlama ise yine aynı derece dil problemi olan konulardandır.

Programlama hem matematiksel hemde hız isteyen bir süreç gerektirmektedir. Yazılım programlama dallarından web programlama ise uygulama gerektiren süreçlere sahiptir. İşte tüm bu süreçler için doğru ve anlaşılır kalitede içeriğe ulaşmak çok önemlidir.
Ülkemizde bu içerikleri ana dilimizde verebilen çok az siteler içinde bulunan keykubad.com ziyaretçilerine hem görsel hemde işitsel içerikler sunarak farklılık yaratmaktadır. Web programlama uygulama geliştirme aşamasında web kısmına erişim için sanallaştırılmış yada fiziksel sunuculara ihtiyaç olduğu için yazılımcıların bir diğer sorunuda sunucu yönetimi olmaktadır. Sunucu yönetimi konularında yönetimi sağlayacak kişilere uygulamalı ve kullanılacak komutların açıklamalı olarak aktarımını sağlamak önemli olduğu kadar, sunucuyu optimize edecek komutlarıda göstermek gerekecektir. Tüm bu konularda özgün içerikli ve tecrübe içeren dökümanlar gereklidir.Bilimsel makaleler,proglama ve hosting sektör konuları ile farklılık içeren sitemizde ücretsiz etkileşimde bulunabilirsiniz.

Keykubad teknoloji sitesi olması yanında günlük konular ve farklı içeriklerede fazlasıyla yer vermektedir. Kullanıcı ve ziyaretçilerine ücretsiz içerikler üreten nadir bir sitedir. Tüm içerikler tecrübeli bir ekip tarafından siz ziyaretçilere sunulmaktadır. Eğer sizinde meraklı olduğunuz konular var ise siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Web : keykubad.com

1 yorum: