2 Kasım 2017 Perşembe

Lucy 2 ne zaman vizyona girecek?

Beşinci Element ve Leon filmleriyle tanınan usta yönetmen Luc Besson’un son filmi olan Lucy Luc Besson filmlerinin tamamında olduğu gibi Fransız yapımı bir film olma özelliğini taşıyor. Yönetmenin kariyerinde de daha önce bilim kurguya yakın türe kayabilen filmler bulunsa da baştan aşağıya kurgusal bir evrende geçmesi itibarıyla Lucy filmi farklılık yaratıyor. Normal bir insanın beyninin yüzde 10’unu kullanabildiği ve tamamı kullanılsaydı neler olurdu temasıyla ilerleyen film için lucy 2 çıkcak mı ve ne zaman vizyonda gibi sorular uzun süredir sorulmakta.

İlk Film 2014’te Gelmişti!

Yönetmenin bir önceki filmi Adele Blanc Sec’in Olağanüstü Maceraları filmini 2010 yılında vizyona çıkartmayı başarmış olan Besson 4 sene içinde güçlü bir kadro toplayarak tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Lucy’yi 2014’te seyircilerle buluşturmuştu. Filmleri arasında genellikle 3 veya 4 senelik aralar veren Besson’un, Lucy karakteri ile Scarlett Johansson’a, profesör Samuel rolünü de Morgan Freeman’a yer vermişti. Bu nedenle filmin 2. serinin önceki filmine bakılarak da cevaplanması oldukça zor görünüyor. Yine benzer bir temayı ele alarak ilerlemesi beklenen filmin geleceği ise kesinleşmiş durumda.

Serinin İkinci Filmi Ne Zaman Geliyor?
Oyuncuların karakterine, yarattığı evren ve atmosferden ,kurgusal hikayesine kadar pek çok noktada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu konuyla ilgili olarak farklı kaynaklarda 2018 yılından söz edilse de filmin yapım süreci de dikkate alınırsa söz konusu filmin çıkış tarihinin 2019 yılının ortaları olabileceği de konuşuluyor. Filmin çekimlerine ve ön prodüksiyon çalışmalarına başlanması ile birlikte, tüm bu sorular cevaplarını bulmuş olacak.


Filme Ait Diğer Bilgiler

Proje - ABD

Aksiyon

Luc Besson

Scarlett Johansson

Luc Besson




4 yorum:

  1. […] Lucy 2 filmi ne zaman çıkacak çok merak edilen ve en çok beklenen filmler arasında yer alıyor. Filmin konusunda bir uyuşturucu madde alan kızın aşırı dozun etkisi ile oldukça yüksek bir güce sahip olmasını ve suçlu bazı örgüt tarafından öldürülmesi ile başlamıştı. Sonrasında olaylar gelişerek çok farklı güçler sahip olması ile bambaşka bir hal alıyor. Lucy 2 ne zaman çıkacak sorusunun cevabı tam olarak kestirilemese de tahmin etmek zor değil. Yakın bir zamanda seyircilerin bu sessiz çığlığı yönetmenlerin kulağına gitmişi olacak ki yeni film için çok fazla senarist ve yönetmen ile konuşulduğu duyumlar arasında. Yeni filmde ise yine Scarlett Johansson yer alacak. […]

    YanıtlaSil
  2. […] aksiyon filmleri arasında yerini almış durumda. Bir çok sinema sever bu filmi merakla beklerken lucy 2 bir türlü gelmiyor. Filmin yapımcıları bu filmden oldukça iyi bir para kazandılar ama […]

    YanıtlaSil
  3. […] Lucy 2 , Hitman 2 , Labirent 4 bu filmler internet camiasında oldukça fazla beklenenler arasında yer alıyor. […]

    YanıtlaSil
  4. […] lucy 2 ve labirent 4 hakkında bilgi istiyorsanız, bağlantından içeriğe […]

    YanıtlaSil