2 Kasım 2017 Perşembe

Hitman 2 : Ajan 47 Ne Zaman Çıkacak?

Hitman 2 : Ajan 47 Ne Zaman Çıkacak: Dünyaca ünlü ajan temasını ele alan en önemli bilgisayar oyunu serilerinden biri olan Hitman 2000 yılından beri toplam 6 oyunu ile birlikte oyun severlerle buluşmaya devam etti. Her bir oyununda oldukça güçlü hikayeleri bulunan oyunun özellikle ilk oyunda sahip olduğu alt metinleriyle oldukça güçlü bir hikayesi bulunuyordu. Bu hikayenin sinemada değerlendirilmesi ise ilk olarak 2007 yılındaki Hitman filmiyle gerçekleşti. Ardından hitman 2 : ajan 47 çıkacak mı soruları ise 2015 ylındaki yeni filmle cevap buldu.

Yeni Filme Önceki Kadar Uzun Bir Ara Verilmeyebilir!

İlk kez Xavier Gens tarafından başrolünü Timothy Olyphant’ın oynadığı Hitman filmiyle sinemaya kazandırılmış olan Hitman hikayesi ilk filminde oldukça sevilmiş ve izleyenlerden geçer not almayı başarmıştı. Yine de hikayenin zayıf yanları olduğu düşünülerek filmi eleştirenler de oldukça fazla sayıdaydı. Buna rağmen yeni film hitman 2 : ajan 47 ne zaman çıkacak diye bekleyenlerin 8 yıllık bir sürenin sonunda tamamen yeni bir kadroyla karşılaşması söz konusu oldu. 2015 yılında çıkan Hitman: Ajan 47 ismindeki film Aleksandar Bach tarafından çekilen ve başrolünü Ruper Friend’in oynadığı bir filmdi.

Seriye Yeni Film Gelecek Mi?

Farklı yönetmenler ve farklı oyuncuların elinde hikayesi sürdürülmeye devam edilen Hitman filmlerinin bir seri olmanın dışında kaldığı söylenebilir. Ancak aynı temaya sahip hikayeyi sürdürmesiyle birlikte tüm bu filmlerin seri olarak değerlendirilmesi de mümkün olmaktadır. Serinin hak ettiği değeri sinemada bir türlü henüz görememiş olan seyirciler yeni bir film için hitman 2 : ajan 47 ne zaman çıkacak beklentisine çoktan girmiş durumda. Fakat şu ana kadar Hitman için yeni bir film hazırlığında olduğunu açıklayan yapım ekibi ya da yönetmen bulunmuyor.

Ayrıca lucy 2 ve labirent 4 hakkında bilgi istiyorsanız, bağlantından içeriğe ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. İsmail Can Memiş3 Kasım 2017 11:32

    Hitman'ın hem oyunlarını oynamış hem de filmlerini izlemiş biri olarak serinin ve karakterin gerçekten çok güzel kurgulanmış olması çok hoşuma gidiyor. Serinin Ajan 47 filmini de zevkle bekliyordum. Sayenizde şuan belirli bir tarih olmadığını öğrendim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. […] 2 , Hitman 2 , Labirent 4 bu filmler internet camiasında oldukça fazla beklenenler arasında yer […]

    YanıtlaSil