9 Ekim 2017 Pazartesi

Mr. Robot 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Sam Esmail tarafından geliştirilmiş olan Amerika’nın televizyon dünyasındaki son dönemdeki en başarılı projelerinden biri olan Mr. Robot psikolojik gerilim ögelerini günümüz dünyasındaki bilişim çılgınlığıyla bir araya getirmesi ile büyük ilgi görmeyi başardı. Şimdiye kadar ilk sezonda 10 ikinci sezonda 12 olmak üzere toplamda 22 bölüme yer verilmiş olan seride üçüncü sezonun tarihinin kesinleştiği günlerde mr robot 4. sezon ne zaman çıkacak diye soruluyor.

Mr. Robot 4. Sezon Ne zaman Başlıyor!

Kendine has bir izleyici kitlesini oluşturmayı başarmış olan Mr. Robot dizisi özellikle akıcı hikayesi ile seyircileri kendine çekmeye devam ediyor. Dizinin 4. sezonunu başlatacak olan “Power Saver Mode” isimli bölüm 2018 itibarıyla seyircilerle buluşacak. Serinin sezonları başlattığı tarihlere bakıldığında ilk olarak Haziran sonu, ikinci sezonda Temmuz başı görülüyor. 2. sezonun geç bittiği seride 3. sezon Ekime ayına kadar sarktı. 10 bölümde Aralık’ta sona erecek dizinin 4. sezonu için mr robot 4 sezon ne zaman çıkacak diye bekleyenlerin yine sonbahar aylarını beklemesi gerekebilir. Konu bilgi geldikçe güncellenecek.

Dizi seçmekte zorlanıyorsanız 2018 yabancı diziler bölümünden size en uygun diziyi seçip izleyebilirsiniz. Sıralama karışık olup en iyi ve kaliteli diziler olarak karışık şekilde sıralanmıştır. Keyifli seyirler :)

Video Linki: https://youtu.be/pNG6Bc-Rixs
Film Önerileri kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCheSkuCLGgZCogQ-1LZ_O3w

6 yorum:

  1. 4. sezon çıkacak birde Türkçe dublaj bekleyeceğiz bizim işimiz biraz uzun :D

    YanıtlaSil
  2. altyazılı izle daha güzel oluyor

    YanıtlaSil
  3. ebesinin 4mı ama yani ekim demek ya

    YanıtlaSil
  4. ingiizce ogren

    YanıtlaSil
  5. 4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Aynen bende bekliyorum. bütün serisini soluksuz seyrettiğim ilk yabancı dizi :)

    YanıtlaSil