30 Eylül 2017 Cumartesi

2018 Yılının En iyi Yabancı Dizileri

2018 yabancı diziler kategorisinde en iyi yabancı dizileri sizlere sunuyoruz. Yeni çıkan bu popüler diziler; türü, oyuncu bilgileri, yapım ve imdb puanlarına göre listelenmiştir. Yeni başlayan bu yabancı dizileri yayınlanan kanaldan izlemeyi ihmal etmeyin. Seçeceğiniz kategoride dizi bulup baştan seyretmenin hazzı ve devamlı o dizinin saatini bekleme duygusu çok başka bir şey. Dizilerin en sevilen yanı konuyu detaylandırıp sonucunun kestirilemez oluşudur. Örneğin bir bilim kurgu dizisi izlerken , filme nazaran daha fazla heyecan oluşturuyor. Bu kategorideki yabancı diziler, kategorisine göre düzenlendiğinden dolayı oldukça fazla seçenek ve seçme şansı sunuyor.

1

The King Loves


Yapımı:  Güney Kore

Tür: Dram ,  Komedi ,  Romantik ,  Tarih

İmdb : 7,9

Oyuncular: Im Yoon-ah , Hong Jong-hyeon , Jang Yeong-nam , Siwan , Min Young Won

Konusu : Kore yapımı dizi Goryeo Krallığı dönemini anlatmaktadır. Yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde romantizmi hissettiren epik sayılabilecek bir tarih dizi.


2

Valor


Yapımı:  Abd

Tür: Dram

İmdb : -

Matt Barr ,  Melissa Roxburgh ,  Christina Ochoa ,  Charlie Barnett (i) ,  Mac Brandt

Konusu :  Amerikan üssünde bir grup helikopter pilotunun yaşadıklarını anlata dizi , hem geçmişte hemde günümüzde geçen sahneleri ile dikkat çekiyor. Bu askerlerin kişisel ve askeri sırları belirli bir çekişmeye neden oluyor. Kayıp olan askerleri bulma çabaları sezon boyu sürerken başlarına ilginç olaylar geliyor.



3

Reverie


Yapımı:  Abd

Tür: Dram, gerilim

İmdb : -

 ,  Kathryn Morris ,  Dennis Haysbert ,  Sendhil Ramamurthy

Konusu : Yapay zeka ile ilgili bir çalışma sürdüren bilim adamları, insan karakter uzamanı bir adamı işe alır. Bu adamın etrafında konular gelişiyor.



4


The Handmaid's Tale


Yapımı: 
2017 - ABD

Tür: Bilim Kurgu ,  Dram

İmdb : 8,7

Oyuncular: Elisabeth Moss ,  Samira Wiley ,  Joseph Fiennes , Yvonne Strahovski ,  Max Minghella

Konusu : Bilim kurgu dizisi olan dizi Amerika yapımı. Distopya tarzında olan bu dizi son zamanların en iddalı ve kaliteli bir yapım olarak izleyiciyi heyecanlandırmış durumda.


5


Episodes


Yapımı:  Abd- ingiltere

Tür: Komedi

İmdb : 7,8



Konusu : Amerika ve ingiltere ortak yapımı komedi dizisi imd puanından geçer not almayı başarmış bir 2018 dizisi. Lincoln çifti dizi oyunculuğu teklifi alır ve Hollywood’un yolunu tutarlar. Dizi içinde dizi gibi geçen eğlenceli bir yapım olmuş.

6

Game of Thrones Sezon 8


Yapımı:  Abd

Tür: Dram , Fantastik , Macera

İmdb : 9,5



Konusu : 2011 yılından beri sürekli büyüyerek ilerleyen en efsane fantastik türündeki yapım geçtiğimiz sezon oldukça büyük alkış toplamıştı. Bu seneki sezon bilgileri sızdırılmış iddiaları ortalığı karıştırmış durumda. Belki 9. sezonu da görebiliriz.

7

The Flash


Yapımı:  Abd

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram , Macera

İmdb : 8,1



Konusu: Barry Allen geçmişinde çok acı çekmiş bir polis laboratuvar tahlil asistanıdır. Buradaki görevi suçluların geride bıraktığı ip uçlarını toplayıp delil olarak sunmaktır. Bir kaza sonucu doğa üstü bir güce sahip olan kahramanımız bir süper kahraman olarak yoluna devam edecek.

8



Life Sentence


Yapımı:  Abd

Tür: Dram, Komedi

İmdb : 7



Konusu : Stella adında güzel bir kızın drama ve komedi tarzındaki hayatından bir kesiti bizimle paylaşan dizide. Kansere yakalanan bir kadını ve sonrasında iyileşmesi ile hayatının sanıldığının aksine daha kötü bir hal almasına neden olan durumları anlatıyor. Kısaca özetlemek gerekirse kanser hastası kıza hastalığı boyunca iyi davranırlar ama iyileştiğinde normal davranmaya başlarlar ve kız bu durumun ceremesini çekmektedir.



9


Law & Order True Crime

Yapımı:  Abd

Tür: Dram, Polisiye

İmdb : 7,2



Konusu : İki kardeş ailesini öldürmüşlerdir. Bütün ülke bu cinayeti konuşurken, kameralar mahkeme anlarını televizyondan yayınlıyorlar. Kameralar kapandıktan sonra enteresan bir şekilde tavırlar değişiyor, anlayacağınız o ki bütün bu olay tam bir şov malzemesine dönüşmüş durumdadır.



10


The Brave

Yapımı:  Abd

Tür: Dram, Savaş

İmdb : 7,1



Konusu : Amerikan askerlerini konu alan dizide en seçkin ve çözülmesi zor görevler için yetiştirilmiş özel bir grubun başından geçenleri anlatıyor. Patricia Campbell bu grubu kurmak için çok çalışmıştır ve bu görevler onun için vatan sevgisinden daha çok insan sevgisine dayanmaktadır.

11

The Resident 


Yapımı:  Abd

Tür: Dram

İmdb : 7,1



Konusu : Dizide doktorların yaşadıkları zorlukları anlatıyor. Yeni işe başlayan genç bir doktor katı ve sert bir başhekimle baş etmek zorunda kalıyor. Başhekim ise işinde oldukça başarılı ve eğitimli biridir. Bu hekim yaşadığı olumlu ve olumsuz olayların üstesinden gelmeye çalışacaktır.



12


Who Fears Death

Yapımı:  Abd

Tür: Bilimkurgu

İmdb : -



Konusu : Who Fears Death dizi, Sudan’da kıyamet sonrasını anlatmaktadır. Dini öğretilerine düşkün olan ve bu öğretileri muhafaza eden Nuru kabilesi, Okeke köylülerini ortadan kaldırmak istemektedir. Nuru kabilesi tarafından elden geçirilen Okeke de sadece bir kız hayatta kalmıştır. Buradan kaçan kız, çocuğunu dünyaya getirir. Bu kızın doğurduğu Onyesonwu özel güçlere sahip olarak doğar. Bir şaman tarafından büyütülen Onyesonwu büyüdüğünde özel güçleri olduğunu anlar ve annesine tecavüz edenleri bulmaya çalışır.



13


Judge Dredd: Mega City One

Yapımı:  Abd

Tür: Aksiyon , Suç , Bilim Kurgu 

İmdb : -



Konusu : Judge Dredd 22. Yy da New York’ta geçmektedir. Anarşinin şehre hakim olduğu bu dönemde kontrolü sağlayan tek şey polislerin gücüdür. Bu gücün üzerinde ise yargıçlar vardır. Yargıçlar; tutuklama, yargılama hatta idam etme yetkisine dahi sahiptir. Bu yargıçların en acımasızı ise Judge Dredd’dir. Dredd’ in hapishanede ki düşmanı Rico, Dredd’in üzerine suç kalmasına neden olur. Dredd, kurtulmanın çaresini arar.



14


The Trust

Yapımı:  Abd

Tür: Suç , Drama

İmdb : -



Konusu :  The Trust dizi Las Vegas’ta bir Polis Departmanında çalışan iki polis memurunu anlatmaktadır. Waters ve Stone polis departmanında sıkıcı idari işlerle uğraşmaktadır. Fazladan para kazanmak isteyen iki polis, Sivil Servis sınav sorularını çalıp diğer memurlara satarlar. Bu esnada ikili, bir uyuşturucu operasyonu ile ilgili bir bilgiye rastlar. Paranın asıl kaynağını bulmak isteyen Stone ve Waters tehlikeli bir olayın içerisinde kalır.



15

Black Lightning


Yapımı:  Abd

Tür: Dram, Fantastik, Aksiyon

İmdb : -



Konusu : Black Lightning dizisi Süper kahraman olan Jeffeerson Pierce başlangıçta gücünü çıkarmak için kemer kullanmaktaydı. Elektromanyetik alan yaratma gücüne sahip olan Jefferson, gücünü başlangıçta saklar. Elektromanyetik gücü sayesinde bir insanı öldürebilme yeteneğindeki sahip olan Jefferson aynı zamanda ölmekte olan birine yardımcı da olabiliyor. Güç, kuvvet, hız yeteneklerine de sahip bir süper kahraman olan Jefferson kızını geri kazanabilmek için kostümünü giymek mecburiyetinde kalır.


16


Deception

Yapımı:  Abd

Tür: Dram, Polisiye

İmdb : -



Konusu :  Deception dizisi Borsa simsarlarının hızlı çalışma şekillerinden olan bir kesit anlatılmaktadır. Bazı mesleklerde özellikle Borsa da para kazanmak için, üstün bir çalışma sergilemek gerekir. Günde on sekiz saat çalışmak zorunda olan simsarlar, özel yaşamlarına hemen hemen hiç vakit ayıramazlar. Yine de bu yoğun çalışma temposunda seks kulübüne başvurmaktan hiç kaçınmazlar. Jonathan, bir gece bir cinayetin içinde kendini buluverir.



17


Titans

Yapımı:  Abd

Tür: Aksiyon , Macera , Fantastik

İmdb : -



Konusu : Titans de Krallar Tanrı’lara karşı, İnsanlarda krallara karşı bir mücadele içerisinde olmakla beraber, Tanrı’larında mücadelesi dünyayı yok edebilecek kadar büyüktür. Perseus, bir Tanrı olarak doğmuş fakat insan olarak büyümüştür. Perseus, dünyaya kötülük getiren Hades’e karşı gönüllü olarak görev alır. Hades’e karşı kazanmanın tek yoku gücünü kabul etmek ve savaşmaktan geçer.   



18


Lost in Space

Yapımı:  Abd

Tür: Bilim Kurgu

İmdb : -



Konusu : Lost in Space dizisi Robinson ailesinin Jüpiter de bir koloni kurması için uzaya gönderilirken ekibin doktorunun uzay aracını sabote edip aracın uzay derinliklerinde başka bir gezegene düşer. Robinson ailesi bir yandan hiç bilmedikleri bir gezegende hiç bilmedikleri bir çevreye adapte olmaya çalışırken bir yandan da o gezegende yeni bir hayat kurmaya çalışacaklar.



19


Castle Rock

Yapımı:  Abd

Tür: Drama , Fantastik , Korku

İmdb : -



Konusu :Stephen King'in kitaplarında olayların geçtiği mekan olan Castle Rock şimdi de dizi olmaya hazırlanıyor. Dizinin konusu sır gibi saklanırken yayınlanan teaser da Stephen King'in diğer kitaplarında ki karakterlerin de dizinin içinde yer almaktadır. Dizinin içerisinde Shawshank Hapishanesi de yer almaktadır. Konusu sır gibi saklanan Castle Rock dizisi şimdiden herkesi heyecanlandırmayı başardı.



20

Alex, Inc.


Yapımı:  Abd

Tür: Komedi

İmdb : -



Konusu : Alex, Inc. dizisinde Alex her şeye sahip başarılı bir radyocudur. Evli ve iki çocuk babası olan Alex’in en büyük hayali kendi şirketini kurmaktır. Ya her şeyi kaybedecek ya da kazanacaktır. İşte tam da bu sırada Alex, işinden istifa edip kendi şirketini kuracaktır. Fakat kısa bir sürede bunun aslında o kadar da kolay olmadığını anlayacaktır.

9 yorum:

  1. […] çok izlenenden en az izlenene göre sıralanmıştır. Yeni yılda da dizi severler diziye doyacak 2018 yabancı diziler yazımızda merakla beklenen en popüler dizileri bulabilirsiniz.  Listenin başında gelmiş […]

    YanıtlaSil
  2. Bilgili Yazar1 Ekim 2017 14:37

    en merak ettiğiniz 2018'de başlayacak yabacı dizisi hangisi

    YanıtlaSil
  3. […] seçmekte zorlanıyorsanız 2018 yabancı diziler bölümünden size en uygun diziyi seçip izleyebilirsiniz. Sıralama karışık olup en iyi ve […]

    YanıtlaSil
  4. […] sektörü oldukça zor bir alanlardan biridir, özellikle yabancı diziler 2018 yılında oldukça zor ve sıkıntılı zamanlar bekliyor diyebiliriz. Zira çok iyi diziler […]

    YanıtlaSil
  5. murtaza bulduklu2 Kasım 2017 06:22

    Game of Thrones Sezon 8 dizisini geçen sene internetten takip ettim gerçekten oldukça heyecanlı bir dizi. Bu diziyi 3-4 senedir takip ediyorum ve heyecanlı dizi severlere tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  6. […] yok gibiyiz. Devamlı dram, romantik ve tarihi diziler çekiliyor. Dünyaya baktığımızda 2018 yabancı diziler olarak nitelendirdiğimiz grupta oldukça başarılı olabilecek bir sürü yapım var. Bizde […]

    YanıtlaSil
  7. […] olacaktır. Bu yüzden sıralama için bizi değil imdb’yi suçlayın. Yeni sezon taze 2018 yabancı diziler için başlığa […]

    YanıtlaSil
  8. […] son çıkan ve en çok takip edilen amerikan ve diğer ülkelerin en iyi 2018 dizileri yabancı bölümünden beğenerek seçebilirsiniz.  Türüne göre ve 2018 yılında en çok beklenen ve […]

    YanıtlaSil
  9. […] oldukça başarılı başarılı olan dizileri sunmaya çalışacağız. Bu kategorinin dışında 2018 yabancı diziler bölümüne de bakmanızı tavsiye ederiz. Bilim kurgu denince akla ilk gelen dizi The Flash, son […]

    YanıtlaSil