22 Ağustos 2017 Salı

Günde 1 bitcoin nasıl kazanılır ?

Günde 1 bitcoin nasıl kazanılır, bu başlıkta forumlarda bazı kullanıcıların paylaştığı ve bir çok kişinin dikkatini çeken bir konu durumuna gelmiş durumda.

Bitcoin nasıl kazanılır ?


Bitcoin kazanmak için başlıca yöntemlerden biri mining yapmak, yani madencilik diye tabir edilen yöntem.Her bilgisayar kullanıcısının bilgisayarı bu iş için uygundur ama, şöyle bir sorun var ki şuan için bilgisayarlar bu iş için çok güçsüz kalıyor. Yeni çıkan ve madencilik için yapılmış cihazlarla bu işlem yapılıyor. Madencilik , bitcoinin ilk çıktığı yıllarda yani 2009 yılı civarında iyi bir kar bırakıyordu. Ancak şuan için hiç para bırakmıyor diyebiliriz. Hala günde 1 bitcoin nasıl kazanılır merak ediyorsanız, günümüz kurunda 1 bitcoin 14.000 Tl civarında bu parayı kazanmak için 400 adet mining ( madencilik ) cihazı almanız gerekiyor. Bu cihazların toplam maliyeti 4.000.000 TL (tanesi 10.000 TL). Evet 4 milyon liranız varsa bu cihazlarla günde 1 bitcoin kazanabilirsiniz.

Bitcoin ile ilgili en bilge kişi olan Alp Işık'ın kanalını takip edebilirsiniz.



Kanal Adresi: https://www.youtube.com/channel/UC45iul_6-5mm8q2Zu5X6PEQ



İlgili aramalar;

bitcoin kazanmak, bitcoin kazanma, bitcoin nasıl kazanılır, bitcoin para kazanma, bitcoin nasıl kazanılır, bitcoin kazanma yöntemleri, bitcoin ile para kazanma

 

Ama ben hackerlık yapıp kazanmak istiyorum derseniz, bu iş için yanlış yerdesiniz. :)


 

Bu arkadaşın videosunu izleyerek de yatırım yapmadan bitcoin kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder