25 Ağustos 2017 Cuma

Bitcoin kasma yöntemleri 2017

Bitcoin kasma nedir bilmeyenler için bitcoin kasma yöntemlerini sizlere sunmaya çalıştık. Bitcoin nedir diye soracak olursanız, cevabı herhangi bir merkeze veya kuruma ait olmayan dijital bir para birimidir. Peki bitcoin nasıl kazılır, dikkat edin kasılır değil kazılır. Bitcoin kazma mantığı bitkoin madenciliğinden gelen bir terimdir. Bitcoin üretimi ihtiyacı bitcoinin sürmesi için en önemli faktördür. Bitcoin var olması için madencilik olmazsa olmazdır.

Peki bu madencilik nasıl yapılıyor.

Bitcoin sistemini ayakta tutmak için medencilik yapıldığını ve sistemi korumak için bir işlem olduğunu söyledik. Bunun karşılığında bitcoin sisteme yani madencilik havuzundaki kişilere para ödüyor. Madencilik güçlü bilgisayarlarla veya özel üretim bitcoin cihazları ile yapılıyor. Eskiden kişisel bilgisayarınızlar bile medencilikten çok ciddi paralar kazanılırken şu anda bu olanaksız gibi. Yine de biz anlatalım; ilk yöntem bilgisayarın işlemcisi ile sisteme güç sağlayarak yapılan CPU madenciliği, ikincisi ekran kartları ile yapılan GPU madenciliği, üçüncüsü ise özel üretim madencilik cihazları ile. En çok kazandıran madencilik özel üretim madencilik cihazları yapılandır. Bu madencilik türü oldukça masraflı ve en çok kullanılan türdür. Bu cihazın fiyatı 3 bin dolar ve 5 bin dolar arasında Çin devletinde satılmakta. Almak için yabancı online satış sitelerini kullanabilirsiniz.

Cihazı aldıktan sonra bilgisayara kurulumunu yapıp , bir madencilik havuzuna kayıt olup kazıma başlamaktır. Bu kadar basit.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder