7 Haziran 2019 Cuma

lookout scada programı

WinTr, geniş alanları ayırmış olan üretim süreçlerinin verilerini izlemek ve kaydetmek için SCADA YAZILIMI gelişmiş durumdadır. Tek istasyondan yönetilen cihazlar ve OPC Client, S7 MPI, S7 PPI, Profinet (S7 1200), Modbus RTU, Modbus TCP / IP, Host-Link protokolleri (Omron), Mewtocol protokolleri (Panasonic) ile bağlanabilir. SCADA SİSTEMLERİMİZ İşlemlerle ilgili geçmiş veriler veritabanına kaydedilir.

WinTr Scada Yazılım Geliştirme ve Çalışma Zamanı olarak iki bölümden oluşur ve aşağıdaki özelliklere sahiptir:
İşlem değerleri için Alarmlar ve Uyarılar tanımlanabilir. Alarm veya uyarı oluştuğunda, Ekran gerçek zamanlı olarak izlenebilir ve E-Posta ve SMS alıcılarına bildirilebilir.
Geçmiş verilerden kolayca ayrıntılı Raporlar oluşturur ve bunları Excel veya PDF formatında kaydeder.
Tarif ile, etiketler için önceden kaydedilmiş değerler cihazlara tek bir tıklamayla gönderilir.
Gelişmiş Ekran arayüzleri oluşturmak için WinTr; 60 kategoride 4000 endüstriyel sembol içeren Sembol Fabrikası yazılımı, Dunda'nın zarif Şeması (Gerçek Zamanlı, Tarihsel, Pasta, Çizgi, Çubuk, 3D) ve Ölçer (Dairesel, Sayısal, Doğrusal, Topuz) nesnelerini,
Microsoft .NET Framework’ün Düğmesi, CheckBox, RadioButton, Combobox, NumericUpDown, Yatay ScroollBar, Dikey ScrollBar, ProgressBar, Datagridview, DateTimePicker, TabControl, GroupBox, PictureBox, TextBox, Araç Çubuğu nesneleri.
Visual Basic ve C # komut dosyası ile sınırsız esneklik.
Microsoft SQL Server'ı (2005,2008,2012) veritabanları için kullanır. Sınırlı 4GB, sınırsız masa ve her masa 950 Etiket ile sınırlıdır.
Sunucu-İstemci seçeneğiyle WinTr istasyonları İnternet üzerinden eşzamanlı olarak çalıştırılabilir ve Ekranlar uzak bilgisayarlarda İnternet gezgini gibi web tarayıcıları tarafından izlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder