17 Haziran 2019 Pazartesi

En İyi Ücretsiz Web Tasarım Programları

Profesyonel internet dizayncıların ve kodlayıcıların internet sitesi oluşturması kendilerine basit olsa da, web sitesi kurma konusu ile ilgili acemi olanlara son derece zor eliyordu. Ancak günümüzde gelişen araçlarla, sayfaları online tasarlamaya imkân tanıyan internet siteleriyle hernet üstesinden gelebileceği duruma gelmiş bulunuyor. Bunca internet sitesi oluşturma uygulaması ve hizmetinin arasından hangisini seçeceğimizi biliyor muyuz? Oysa birçok bedava internet dizayn programı ve aracı, tercih edilebilmek adına yarışıyor. Bu yazımızda sizi bedava internet dizayn uygulamaları konusu ile ilgili bilgilendirmek ve tercihinizi basitlaştırmak istiyoruz.

bedava internet dizayn uygulamaları

Çevrimdışı program ve online araçların bir karışımı da dahil olmak suretiyle mevcut en iyi bedava internet dizayn uygulamalarını harmanladık. Bir siteyi oluşturmak ve düzenlemek için tamamıyla bir WYSIWYG düzenleyicisi kullanmak genelde daha süratli, daha basit ve daha verimli yalnız sitenizin dizaynının ve barındırılmasının her yönü üzerinde tam kontrol istiyorsanız, masaüstü tabanlı bir bedava internet dizayn programına ihtiyacınız olacak.

İster işiniz için bir site oluşturun, dilerseniz kendiniz için bir online varoluş fikri üzerinde çalışın. Bu araçlar size yardımcı olacak en iyileridir.

Ücretsiz Web Tasarım Programları Sıralaması
1. Wix

Hızlı yardımcı ve akıllı bir WYSIWYG editörü ile kendi internet sitenizi oluşturmanın en basit yolu

Wix, internet sitenizi oluşturmak için size iki yol sunar. Her ikisi de basitçe internet sitenizi oluşturmayı içerir, her ikisi de oldukça hızlı ve problemsizdur.

En kolay seçenek sizin için kendiliğinden bir site oluşturmadan önce bir dizi soru yönlendirecek olan Wix ADI (Yapay Tasarım İstihbaratı) internet sitesi oluşturucuyu kullanmaktır. Özelleştirme kapsamı var, yalnız burada asıl amaç, internet sitelerini tasarlamaktan çekinen herkesi kısa sürede sonuçlara ulaştırmaktır.

Standart Wix Düzenleyicisi'ni kullanmaya karar verirseniz biraz daha el altından bir yaklaşıma hazır olun. Yüzlerce şık şablon arasından seçim yapabilirsiniz ve gerçekten çarpıcıdir. Güzel bir WYSIWYG editörü kullanarak ihtiyacınıza göre ayar yapabilir ve uyarlayabilirsiniz.

Wix, bulut tabanlı bedava internet dizayn programı olduğu halde, sitenizin görünümünde ve sayfa unsurlarınin yerleşiminde etkili bir denetim sunar. Ayrıca, bir bülten ya da canlı sohbet gibi özellikleri eklemek için uygulama marketini kullanıp bu eklentileri basitçe canlandırabilirsiniz. Bu güç ve esneklik, Wix'i kendi sitenizi oluşturmak için en iyi bedava internet dizayn programı yapmaktadır.

2. WordPress

İstediğiniz kadar kolay ya da komplike olan Wordpress, statik siteler, portföyler, online mağazalar ve bloglar için en uygundir

Hafif derecede karışıklık yaratan WordPress'in aslında iki farklı sürümü var. Daha komplike olan versiyonu Wordpress.org'dan indirip kendi internet alanınıza yüklemeniz ve otomatikleştirilmiş online yükleyiciyi kullanarak yüklemeniz gerekiyor. Ardından, şablonları özelleştirebilir ve siteyi kendiniz yapmak için eklentiler kullanabilmeniz mümkün. Bu, çoğu blog yazarının izlediği rota, yalnız komutlarla ve zorlu düzenlemelerle uğraşmak istemeyen insanlara daha kolay bir seçenek sunuluyor.

Barındırılan WordPress versiyonu, Wordpress.com'da kendi sitenizi meydana getirmenizi sağlar. Bir blog ya da fotoğraf sitesinden tam teşekküllü bir online mağazaya kadar her şeyi hazırlayabilirsiniz ve seçim yapabileceğiniz bir dizi şablonlar içerir.

İster sabit bir site oluşturun, ister derli toplu olarak yenilenen içeriğe sahip bir blog tarzı site olsun, online düzenleyici kullanmak büyük keyiftir ve aşağı yukarı hernet çarpıcı, profesyonel görünümlü bir site oluşturmasına izin verir. Tek dezüstünlükı masaüstü internet sitesi oluşturucu ile karşılaştırıldığında eklenti ve şablonların sınırlı yelpazesidir.

3. CoffeeCup Free HTML Editor

Web sitesini elle kodlamak için en uygun olan bedava bir HTML editör, zamandan tasarruf sağlayan ekstralar ile doludur

CoffeeCup Free HTML Editor, CMS (içerik yönetim sistemi) kullanmayan internet yapı uygulamalarının ölmekte olan bir cinsidir. Bölünmüş ekran kodu / önizleme görünümleriyle, yaptığınız değişikliklerin sahip olduğu efekti hemen görmeniz mümkün olabilir.

Hızlı bir biçimde başlamanıza yardımcı olmak için, uygulamada yerleşik birkaç şablon bulunur, siz yazarken etiket ve kod önermeleri gibi bazı çok hoş özellikler bulunmaktadır. Yeni başlayanlar için programı başlatmak biraz zor gibi görünebilir, yalnız biraz HTML bilgisine sahip olduğunuzu varsayarsak netlikle kullanmaya dşayet. Programın unutmamamız gereken küçük bir problem var; Yazım kontrolü ve kod optimizasyonu gibi bir dizi özellik programın sadece ücretli versiyonunde bulunuyor.

4. Joomla

Çevrimiçi ve offline versiyonleri olan, yalnız WordPress kadar becerikli olmayan bir diğer bedava internet sitesi oluşturucu

Joomla, CMS dünyasında tanınan bir isim. WordPress kadar tanınmış olmayabilir, yalnız aynı iki opsiyonu sunar: joomla.com'daki internet programını kullanarak bir site oluşturun, joomla serverlarında barınmasını sağlayın ya da programı joomla.org'dan indirip kurarak sitenize kendiniz ev sahipliği yapın.

İkinci opsiyonu seçerseniz, arabirimin WordPress'e göre daha basit ulaşılabilir olduğunu göreceksiniz. Tamamen kolayca anlaşılır olmamasına rağmen üzerinde çalışmak için çoğu menü ve seçenek var. Ancak bütün bunlara rağmen WordPress kadar gösterişli görünmüyor.

Joomla'nın online internet sitesi oluşturucusu neredeyse kompliketır yalnız aynı kurulum sürecini içermez, bu da yeni başlayanlar için daha iyi bir seçenek haline getirir. Anahtar satış noktası, sitenizin görünüm ve çalışma şeklini özelleştirmenin sonsuz yollarını sunan geniş temalar ve uzantılar topluluğudur.

5. SITE123

Bir internet sitesi kurun ve online olarak birkaç dakika içinde kavuşun, yalnız boyut ve trafik kısıtlamalarını aklınızdan çıkarmayın

Adından da anlayabileceğiniz gibi, SITE123'ün ana fikri, bir internet sitesi oluşturmak mümkün olduğunca kolay olması gereklidir. Diğer online bedava internet sitesi oluşturucularında olduğu gibi, ister kolay bir blog ister bir mağaza gibi daha komplike bir yapı olsun, genel bir içerik temasını seçerek başlıyorsunuz. Birkaç temel bilgiyi doldurduktan sonra, onu özelleştirmeye başlayabilirsiniz.

Her şey ya olağanüstü derecede açıktır veya yardımcı tarafından yönetilmektedir, bu yüzden pek çabalamadan veya ne yapacağınızı merak etmeden ilerleyip birkaç dakika içinde, bedava barındırma ile sınırsız sayıda sayfa içeren bir site oluşturabilirsiniz. Birlikte çalışmanız için bedava görsel ve simgelerden oluşan bir kütüphanesi de bulunuyor.

500 GB'lık internet alanı ve 1 GB'lık trafikle sınırlı olduğunuz seçenek bedavadir yalnız bunu aşmaya başlamanız halinde, hesabınızı ücretli seçeneklerden birine basitçe yükseltebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder