15 Mart 2019 Cuma

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 4 Çıkacak Mı

Ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filmi hakkında uzun süredir bir bilinmezliktir gidiyor. Filmin son serisinden sonra en çok sorulardan biri ejderhanı nasıl eğitirsin 4 ne zaman çıkacak sorusu oldu.

Film ilk çıktığı zamandan beri gencinden olgun yaşlısına kadar her kesimden taktir toplamayı başardı. Film eski çağlarda geçiyor ve genç bir delikanlı bir ejderha öldürmek durumda kalıyor. O ise ejderhayı öldürmeye kıyamıyor ve onunla arkadaşlık kurmaya çalışıyor. Son olarak her şey tatlıya bağlanıp ejderhalar ile insanlar arasında uzun yıllar süren bir sulh ve barış dönemi başlıyor. Son filmden sonra en çok sorular ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filminin çıkıp çıkmayacağı konusu. Genellikle bu denli çok tutmuş filmlerin çıkış tarihleri 2 veya 3 sene gibi bir süre zarfında yeni versiyon filmlerin çıktığını görüyoruz. Bu yüzden film 2019 yılı itibariyle çıktığını biliyoruz ve film için henüz bir şey söylemek çok doğru olmayacaktır. ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filmi ile ilgili bir açıklama bulamadık, yeni gelecek haberler ile daha net bir yazıyı önümüzdeki aylarda yapmak daha mantıklı.

Kaynak: www.sinemasitesi.site

9 yorum:

  1. Bu film ile ilgili bilgilerin güncellenmesi ve son haberleri paylaşmalısınız bunu bekliyoruz

    YanıtlaSil
  2. FAN :
    Arkadaslar pek cok makale röpörtaj vs okudum ama hepsinde olumsuz haber var
    Ve en kotusu de konsepti degistirmeyip karekterleri ve olaylari degistirerek yeni bir seri veya oyle birseyler planliyorlar hatta suan ejderhalar kurtarma ekibi yada benzeri bir ad ile bir dizi olarak yayinlanmaya baslamis bile galiba EJDERHANI NASIL EGITIRSIN in de kaderi STAR WARS gibi olacak

    YanıtlaSil
  3. 2020 mayıs 4 yeni açıklama yapnızı bekliyoruz EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN 4 FULL BÖLÜM OLARAK ÇIKACAKMI???
    LÜTFEN CEVAP VERİN👍

    YanıtlaSil
  4. ejderhani nasıl egitirsin 4 çıktı ama 20 dk lik kIsa

    YanıtlaSil
  5. Yeni haber varmı çıkıcakmı

    YanıtlaSil