4 Eylül 2018 Salı

Eylül 2018’de Vizyona Girecek En iyi Filmler





Eylül 2018 de vizyona girecek en iyi filmleri sizler için derledik. Sıralama belirli bir puana veya dereceye göre yapılmamıştır.

Komplo

Orijinal İsmi: Backstabbing for Beginners
Tür:Gerilim
Vizyon Tarihi: 7 Eylül 2018

Birleşmiş Milletler'e yeni giren program koordinatörü Michael Sullivan (Theo James) Irak'taki Petrol Karşılığı Gıda programında görevlidir. Ancak hesaplarda birtakım usulsüzlükler sezmeye başlar. Organizasyonun başındaki tecrübeli diplomat Pasha'nın (Ben Kingsley) liderlik ettiği yolsuzluk ağının derinlerine indikçe çok daha büyük sırlar keşfedecek, kendisi de tehlikeli durumlarla karşılaşacaktır.
Komplo filminde 2000'lerin başında BM diplomatı Benon Sevan'ın merkezinde bulunduğu yaşanmış bir skandal konu ediliyor.

Kapımdaki Aşk

Orijinal İsmi: Home Again
Tür:Dram , Komedi , Romantik
Vizyon Tarihi:21 Eylül 2018


2 çocuk annesi Alice Kinney (Reese Witherspoon) yeni boşanmış, 40 yaşında bir kadındır. Doğum günü kutlaması için arkadaşlarıyla dışarı çıktığı akşam Harry, George ve Teddy adlı 3 genç ve umut vaat eden sinemacıyla tanışır. Ertesi gün annesinin de ısrarıyla bu gençlere evini açmayı kabul eden Alice'in hayatı, ayrılıklarının ardından evdeki durumu duyunca geri dönen eski eşi Austen Blume'un (Michael Sheen) gelişiyle iyice karışır.

Küçük Bir Rica

Orijinal İsmi: A Simple Favor
Tür:Gerilim , Gizem , Suç
Vizyon Tarihi: 14 Eylül 2018
Yapım: ı2018 - ABD

Küçük bir kasabada yaşayan, ama internette çektiği günlük videolarla ün kazanmış ev kadını Stephanie Ward'un (Anna Kendrick) hayatı, en yakın arkadaşı Emily Nelson'ın (Blake Lively) bir iz bırakmadan kaybolmasıyla alt üst olur. Tüm vaktini Emily'nin izini aramaya adayan Stephanie'ye Emily’nin kocası Sean (Henry Golding) da yardımcı olmaya çalışacak, bazı sırlar ortaya çıktıkça öyküye dahil olan herkesin hayatı değişecektir.
Küçük Bir Rica filmi, Amerikalı yazar Darcey Bell'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı.


Mile 22

Vizyon tarihi: 7 Eylül 2018 (1s 35dk)
Yönetmen: Peter Berg
Oyuncular: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais
Tür: Aksiyon, Gerilim
Ülke: ABD

Mile 22 Film Konusu
Amerikan istihbarat ajanı James Silva (Mark Wahlberg) ve ekibi, birkaç büyük şehri yok etmeye yetecek miktarda kayıp radyoaktif maddenin yerini bilen ve bir Güney Asya ülkesindeki Amerikan büyükelçiliğine sığınmış Li Noor (Iko Uwais) adlı bir polisi ülkeden kaçırmak için çok tehlikeli bir operasyon düzenler.

Alfa Kurt

Vizyon tarihi : 7 Eylül 2018 (1s 36dk)
Yönetmen: Albert Hughes
Oyuncular: Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Marcin Kowalczy
Tür: Macera, Dram
Ülke: ABD

Alfa Kurt Film Konusu
Buz Devri'nin sonlandığı dönemde, yani günümüzden 20,000 yıl kadar önce, doğada yaşam koşulları hala ideal seviyeye ulaşmamıştır. Kabilesiyle birlikte ilk bizon avına çıkan genç Keda (Kodi Smit-McPhee) bu av sırasında yaralanıp kabilesinden ayrı düşer. Hayatta kalmaya çalışırken kendisi gibi sürüsünden ayrı kalmış bir kurt bulur. Kurtla Keda arasında bir süre sonra büyük bir dostluk ve güven bağı kurulur, ikili vahşi doğada sayısız maceraya birlikte atılırlar.

Dehşetin Yüzü
Vizyon tarihi: 21 Eylül 2018 (1s 36dk)
Yönetmen: Corin Hardy
Oyuncular: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet
Tür: Korku
Ülke :ABD

Dehşetin Yüzü Film Konusu
Geçmişinde karanlık olaylar yaşamış Rahip Burke (Demián Bichir) ve rahibe olmak için son aşamalara gelmiş genç rahibe adayı Irene (Taissa Farmiga), kendini öldürmüş bir rahibeyle ilgili araştırma yapmak için Vatikan tarafından Romanya'nın ücra bir köşesindeki bir manastıra gönderilir. Manastırın sırrını öğrenen ikili, sadece hayatlarını değil, hayatlarını adadıkları inançlarını da ortaya koyarak bir rahibe formuna karşılarına çıkan şeytani güçle savaşacaktır.

Predator

Vizyon tarihi: 14 Eylül 2018 (1s 41dk)
Yönetmen: Shane Black
Oyuncular: Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu
Ülke: ABD

Predator Film Konusu
Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna (Boyd Holbrook) Meksika'da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory'nin (Jacob Tremblay) bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır.
The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators'ın arasında konumlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder