13 Ağustos 2018 Pazartesi

Deadpool 3 Ne Zaman Çıkacak?

Ryan Reynolds’un başrolünde yerini aldığı Deadpool 2 filmi vizyonda yerini aldıktan sonra filmin bir sonraki serisi ile gelen sorular da oyuncunun cevap vermesinin önünü açmış durumda. Nitekim filmin tanıtım etkinlikleri için ülke ülke dolaşmaya başlayan Reynolds Deadpool 3’ün ne zaman çıkacağına dair önemli açıklamalarda da bulunmuş durumda. Nitekim filmin artık bir son bulmasının ve yeni bir macera halinde devam etmesinin gerekliliği de uzun zamandır konuşulan konuların başında geliyordu. Yapımın hem hikaye bakımından hem de oyuncu kadrosundan ötürü beyaz perdeye verim sağlamayacağı aslına bakılacak olursa ortaya çıkan dedikoduların en negatifi olarak ele alınabilir. Kısıtlı bir zaman zarfı içerisinde geçmeye devam eden yapım ile alakalı olarak Ryan Reynolds’un ifadeleri de pek çok merak edilen cevabı açık bir şekilde dile getiriyor.

Deadpool 3 Çıkacak Mı?

Bu sorunun cevabı aslına bakılacak olursa oyuncu kadrosu tarafından verilmiş durumda. Zira X-Force senaryosunun hazır bir konumda yer alması ve ekibin de bu rotada devam edeceğini açıklamasının ardından Deadpool 3’ün de akıbeti de belli olmuş vaziyette. Deadpool 3 çıkacak mı sorularının cevabı da bu aşamada hayır olarak verilebilir. Hal böyle olunca seyircilerin de beklentilerini en az noktada tutmaları da daha akılcı bir yaklaşım olacaktır.

Tabi ki olayı bir de farklı yönden değerlendirmek de mümkün. Eğer X-Force serisini de Deadpool’un devamı olarak düşünürsek evet filmin seri olarak karşımıza çıkması beklenen gelişmelerden biri olarak lanse edilebilir. Ancak Deadpool 3 filminin beyaz perde ekranlarında olmayacağı artık kesinleşmiş durumda. Ryan Reynolds ise tabi ki yoluna X-Force ile yolunda devam etmek istemesi ile beraber bazı noktaların da altını çizmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder