31 Ağustos 2018 Cuma

4 Yasaklı Korku Filmi

Sağlam bir psikolojiniz yoksa kesinlikle izleyemeyeceğiniz 4 film listesi. Dünyada yasaklanmış ve midenizin kaldıramayacağı sahnelerin olduğu bu filmleri lütfen çocuklara seyrettirmeyiniz.

Salo or The 120 Days of Sodom (Sodom'un 120 Günü)

Olaylar 1944 yılında Nazi Almanya'sının kontrolünde Kuzey İtalya'da kurulmuş kısa ömürlü bir kukla devlet olan Faşist Salo Cumhuriyeti'nde geçer. Şehrin ileri gelen seçkinlerinden dört sefih 9 kız 9 da erkek 18 genç insanı yakalayıp bir şatoya kapatırlar. Beraberlerindeki 4 yaşlı fahişe ile birlikte bu genç kölelere bir dizi fiziksel, ruhsal ve cinsel işkence uygularlar.

Cannibal Holocaust

ÖNEMLİ NOT: Filmi izlemeden önce vahşete karşı fazla dayanıksız değilseniz kesinlikle izlemeyin. Çünkü filmde gerçek insan vücudu ve canlı hayvanlar kullanılmıştır. Filmin Prömiyerinden sonra yönetmen Ruggero Deodato tutuklanmış ve filmdeki kadavraların ve canlı hayvanların kullanıldığı itiraf etmiştir.
Film bir grup gazetecinin yağmur ormanlarında izole edilmiş bir bölgede yaşayan, medeniyetten uzak bir kabileyi ilk kez filme almak ve onlarla iletişime geçmek amacıyla yola çıkarlar. Tabi bu tehlikeli bir iştir çünkü bunu daha önce deneyen 3 bilimadamı ve 2 gazeteciden oluşan ekip yamyamlar tarafından sindirilmiştir.

bir sırp filmi

Film,içeriği yüzünden çoğu ülkede yasaklanmıştır.Bu yüzden izlemeden önce tekrar düşünün.Filmde,emekli olan bir erotik oyuncusu son olarak bir filmde daha oynamayı kabul eder ama ilerleyen zamanda bunun bir erotikfilmi değil de çocuk istismarı,cinayet,eziyet gibi bir film olduğunu farkeder. İzlememekte özgürsünüz çünkü mideniz bunu kaldırmayabilir.

Faces of Death - Ölümün Yüzleri1978

İzlerken yüreğiniz ağzınıza geleceği bu 1978 yılı yapımı belgesel, tüm dünyada yayınlanması yasaklanmıştır , neden yasaklandığını anlamak hiç de zor değil. zira çeşitli idam sahnelerinin,şiddet olaylarının,ceset görüntülerinin sansürsüzce gösterildiği bu belgeseli baştan sona kadar bir seferde izleyebilmek sağlam bir mide ve psikoloji gerektiriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder