21 Haziran 2018 Perşembe

Karanlıklar Ülkesi 6 Filmi Ne Zaman Çıkacak

Karanlıklar ülkesi 6 ne zaman çıkacak ve vizyon tarihi belli oldu mu gibi sorular, 2016 yılında çıkan son filmin ardından oldukça sık sorulur oldu. Film aksiyon, romantik ve fantastik tutkunları için mükemmel bir yapıt. Oldukça seveni ve hayranı olan filmin başarısı çok iddialı senaryosu, konusu ve olağan üstü oyunculuk becerileri yer alıyor.


İlk film 2003 yılında vizyona girdi ve Len Wiseman yönetmenliğinde iyi bir gişe hasılatı topladı. Başrolde Kate Beckinsale yer alan filmin diğer iyi oyuncuları Scott Speedman ve Bill Nighy iyi bir performans gösterdiler. Bir vampir savaşçısı olan Selene oldukça güzel ve işinde iyi bir kişidir. Vampirler kadar hızlı olmasına karşın oldukça büyük zaafları da vardır. Micheal adlı bir kurt adama adama aşık olur. Kurt adam vampirlerle olan savaşın artık son bulmasını ve mutlu bir şekilde yaşama hayali kurmaktadır. Ancak vampirlerle savaşmak hiç kolay olmayacaktır.
Karanlıklar ülkesinin ilk filmdeki başarısı ikinci film olan Karanlıklar Ülkesi: Evrim filmi 2006 yılında çıktı. Yönetmen koltuğunda yine Len Wiseman oturan film seyirci tarafından yine büyük bir sevgi ile karşılandı. Devam filmi olan filmin konusunda yine vampirlerle amasız bir mücadele devam etmektedir. Selene vampirlerin kralı olan Marcus ile bir anlaşma yapmak istemektedir. Ancak Marcus için bir intikam duygusu beslemiyor değil.
Aradan geçen 3 yılın ardından yeni bir seri olan, Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi adıyla 2009 yılında vizyona girdi. Bu filmin konusunda Lycan ırkı olan kurt adamlar ve aristokrat olan vampirlerin arasındaki savaşın temeli anlatılıyor.


Film yine üç sene sonra 2012 yılında Karanlıklar Ülkesi:Uyanış adıyla dördüncü film sinema severlerle buluştu. Yönetmek koltuğunda Len Wiseman’ın yerine, Måns Mårlind ve Björn Stein getirildi. Filmin aksiyon ve fantastik türü harici korku kategorisine girmesi ile dikkatleri çekti.
Muhteşem filmin son halkası olan Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları 1 aralık 2016 yılında vizyona girdi. Son filmin yönetmeni bu filmi yönetmedi ve Anna Foerster bu görevi devraldı. Bu filmin konusunda vampirlerin düşmanlığı yetmiyormuş gibi bu seferde Lycan tarafından ihanete uğrayıp bu iki düşmanla savaşmak zorunda kalmıştı.
Karanlıklar ülkesi 6 filminin konusu ne olacak; filmin konularına baktığımızda devamlı olarak karanlık dünyanın amansız yaratıkları ile savaştığını görüyoruz. Yeni çıkacak olan Karanlıklar ülkesi 6 filminin eski film konularından farklı bir türde ve heyecanda olması bekliyoruz. Ancak filmin konusu hakkında henüz yetkililerden bir haber veya söylenti duyulmadı. Peki karanlıklar ülkesi 6 filminin vizyon tarihi ne zaman diye soracak olursanız, son film ile ilgili birçok söylenti var kimileri 2019 başları derken kimileri 2020 yılını işaret ediyor. Ne zaman çıkacak henüz net bir bilgi olmasa da yeni film yakın zamanda mutlaka gelecektir.




5 yorum:

  1. Çok beğendiğim film serisidir
    Bün seriyi açıp tekrar tekrar izlerim.Yakın zamanda karanlıklar ülkesi 6 mutlaka çıkacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Sonuç bunlarda bişey bilmiyor,

    YanıtlaSil
  3. 6cinsinda kurt adam karakteri malk denilen şansı olmasını istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Karanlıklar ülkesi 6 ne zaman çıkacak çok merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil