7 Şubat 2018 Çarşamba

Bitcoin 2020 Yılında 1 Milyon Dolar Olacak !

17 aralık tarihinde müthiş bir yükselişle tarihi bir rekorla 19800 dolara yükselen bitcoin, sonrasında yine çıkışı gibi sert bir değer kaybıyla 6 bin dolar bandına kadar geriledi. Borsa uzmanları bitcoindeki bu hızlı ve neredeyse düzeltme olmadan yükselişinin ani düşüler getirebileceği konusunda uyarmıştı.

Bir çok kişi bu hızlı yükselişi görüp bitcoin almaya devam etti. Adeta çıldırmışçasına bu yükeliş günlerce devam etti ve sorasında gelen kötü haberlerle bitcoin hızla düşmeye başladı. Bitcoini tepeden alanlar korkarak satmaya başladı. Bu satışlar 6 bin dolar seviyesine kadar düştü, ancak şubat ayının yedisinde ufakta olsa değer kazanmaya başladı. Bu arada gündemden düşmeyen bir bitcoin yatırımcısı var ki bu adam çılgın ve bir o kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü antivirüs yazılımı McAfee'nin sahibi John McAfee 2020 yılının sonlarına doğru bitcoinin fiyatının 1 milyon dolar olacağını söyledi.

Son zamanlardaki düşüşün ardından, bir televizyon programına konuk olan mcafee iddasını yeniledi ve ekledi; eger iddiamda yanılırsam penisimi kesip canlı yayında yiyeceğim dedi. Bu adamın sözüne güvenip, şuan 7 – 9 bin dolar arasında değişen bitcoinin bu fiyattan alırsak dediği gibi 1 milyon dolardan bozarsak yaklaşık 125 kat kazanmış oluruz. Yani 100 liralık bitcoin alırsak, 12500 liramız olur. Bana soracak olursanız bırakın 1 milyon doları 200 bin dolar olsa bile bu adamın işine gelecektir. Adam bu işe belli ki büyük bir yatırım yapmış ve düşüşten oldukça rahatsız, bitcoinin yükselişine ufak da olsa bir katkısı olursa bu adamın karına kar katacaktır.

Şimdi size bir tavsiyede bulunuyorum. Neyiniz vara neyiniz yok, araba, ev , bilgisayar , telefon ,böbrek vs. ne varsa satın bütün paranızı bitcoine yatırın. Desem kaç kişi katılır. Ayrıca bu bir espiridir yatırım tavsiyesi falan kesinlikle değildir. Böbreğinizi falan satmaya kalkmayın :D şaka bir yana 300 – 500 lira atıp unutasım yok değil. Bu arada kanalıma abone olursanız sevinirim 😊

3 yorum:

  1. İnsanlar Bitcoin'in iniş çıkışından dolayı yatırım yapmakta çekingen davranıyorlar. Fakat zamanla Bitcoin iyi yerlere gelecek. Yeter ki yatırım yapacağımız zamanı bilelim.

    YanıtlaSil
  2. nah olur diyecem. pek inanmiyorum ama olursada umrumda olmaz 😆

    YanıtlaSil
  3. diziyi izlemek icin can atiyrum

    YanıtlaSil