4 Kasım 2017 Cumartesi

Korkunç Bir Film 6 Ne Zaman Çıkacak?

Serinin meraklıları korkunç bir film 6 ne zaman çıkacak sorusunun cevabını arıyor. Sinemadaki en farklı hikayeye sahip olan korku filmlerinin zaman içinde benzer çatışmalardan ve hikayelerden hareketle ilerlemesinden dolayı birbirini tekrar eden filmler haline gelmesi söz konusu oldu. Bu süreç içinde ortaya çıkan korku filmlerinin en fazla izlenilen ve beğenilenlerini komik bir üslupla ele alan Korkunç Bir Film serisi de toplamda 5 filmiyle izleyicilerle buluştu.

Şu ana kadar toplamda 5 filmle seriyi devam ettirmekte olan Korkunç Bir Film hikayesi her filminde kendi döneminin filmlerini daha çok ele alan hikayelerle komedi anlayışını sürdürmeye devam etti. İlk kez 2000 yılındaki filmiyle izleyicilerin karşısına çıkan seri sinema eleştirmenleri ve sinema çevreleri tarafından sevilmeyen bir seri olsa da özellikle korku filmi seven ve bunlara karşı olan izleyicilerde büyük karşılıklar bulmayı başardı. Bu filmi 2001 yılındaki 2. film, 2003 yılındaki 3. film, 2006 yılındaki 4. film takip etti. Serinin şimdiye kadarki son filmi ise 2013 yılındaki 5. film oldu. Serinin sevenleri korkunç bir film 6 çıkacak mı diye tahminlerde bulunmaya devam ediyor.

Korkunç Bir Film serisinde korkunç bir film 6 ne zaman çıkacak diye bekleyenlerin serinin diğer filmlerinin tarihine baktığında aslında çoktan yeni filmin geleceğini düşünmesi gerekiyor. Ancak 2006’daki serinin 4. filmine kadar hep bir, iki ya da üç senelik aralar vermiş serinin özellikle son film için geçen sürede 7 senelik bir ara vermiş olması yeni filmin geliş tarihinin de çok daha ilerde olabileceğini gösteriyor. Henüz hiçbir açıklama yapılmayan söz konusu yeni film için son filmin üzerinden çoktan 3 sene geçmiş durumda.

2 yorum:

  1. […] yapım ekibinin değişmesi ile kötü bir film olarak seyirciler tepki gösterdi. Bu son film yani korkunç bir film 6 çok merak edilen filmler arasında. Film ABD yapımı filmleri ve dünyadaki birçok filmin […]

    YanıtlaSil