14 Kasım 2017 Salı

Karanlıklar Ülkesi 6

Karanlıklar Ülkesi 6 Ne Zaman Çıkacak

Film oldukça yüksek bir izleyici kitlesine sahip ve birçok kategoride ortak izleyici kitlesini bir arada tutmayı başardı. Film türü aksiyon severler için iyi olmasının yanında fantastik, gerilim ve macera severler için bulunmaz Hint kumaşı kıvamında. Filmin bu derece sevilmesini ve kült olmasını sağlayan Kate’i de boş geçmemek lazım. Filmin son serisi 2016 Aralık ayında çıkmıştı. Bu nefes kesen film eski serilerine göre İmdb sitesinin oylamasına göre oldukça düşük bir puan almış durumda.

Vizyon Tarihi: -
Yapımı : - ABD
Tür : Aksiyon,  Fantastik,  Gerilim,  Macera
Süre: -
Yönetmen : -
Oyuncular : Kate Beckinsale
Senaryo : -
Yapımcı :

Filmin son halkası yani Karanlıklar Ülkesi 6 ne zaman çıkacak çok merak ediliyor. İsterseniz bu film serisinin çıkış tarihlerine bir göz atalım ilk film 2003 yapımı olarak İngiltere, Abd , Almanya , Macaristan ortaklıda çekildi ve vizyon tarihi 2004 olarak sunulmuş. Filmin 2. Serisi Karanlıklar Ülkesi Evrim olarak Abd yapımı ve 27 Ekim 2006 tarihinde izleyici ile buluştu. Üçüncü halka 3 sene sonra Lycanların Yükselişi adıyla, yine Abd yapımı olarak 27 Mart 2009 tarihinde sinemalarda gösterildi. 2012 Şubat ayında Karanlıklar Ülkesi: Uyanış adıyla Abd Yapımı olarak dördüncü seri vizyona girdi. Zincirin son halkası Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları adıyla Abd yapımı olarak 2 Aralık 2016 son film çekildi. Karanlıklar Ülkesi 6 çıkacak mı soruları sorulmaya devam edilirken filmin serilerine baktığımızda iki ile dört yıl gibi bir süre geçtiğini görüyoruz. Son film özellikle uzun bir ara sonra çıkmasından ötürü mü bilinmez ama çok fazla izleyici kitlesine ulaştığı söyleniyor. Karanlıklar Ülkesi 6 en efsane olmuş film serilerinden biri olmuş durumda ve tutan bir filmin devamı mutlaka gelecektir. Bu tarih 2018 olarak düşünüldüğü söylentiler arasında.

Video Linki: https://youtu.be/iNKS6Z0TmJw
Film Önerileri kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCheSkuCLGgZCogQ-1LZ_O3w

2 yorum:

  1. polat alemsar4 Mart 2018 01:23

    Manyak bir film serisi. En sevdiğim film keainlikle izlemelisiniz. Tabi yenisi çıkar çıkmaz gideceğim.

    YanıtlaSil
  2. İlk serisinden beri izlediğim bir filmdir kendisi, Wenthworth Miller'in yani Scofield oynadığı bir film kötü olamaz zaten. inşallah erken bir zamanda çıkarda bu film sıkıntısı çekilen bir dönemimde kurtarıcı olur.

    YanıtlaSil