5 Ekim 2017 Perşembe

Karayip Korsanları 6 Ne Zaman Çıkacak?

Karayip Korsanları 6 Ne Zaman Çıkacak? En az yarattığı atmosfer ve kurduğu hikayesi kadar Jonny Deep’in oyunculuğu ile de efsaneleşmiş bir seri haline gelen Karayip Korsanları filmlerini hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Walt Disney tarafından yürütülen bir proje olarak ortaya çıkan seride son 5. film Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’nın da 2017 Mayıs ayında çıkmasının ardından gözler Karayip Korsanları 6 ne zaman çıkacak sorusunun cevabına çevrildi. Şimdiye kadar seriye yeni bir film ile devam edileceğine dair bir açıklama gelmese de serinin başarısının yeni filmi getirmesi bekleniyor.

Yeni Film Ne Zaman Gelebilir?

İlk kez 2003 yılında Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti isimli filmle izleyicilerin karşısına çıkmış olan seri 3 yıl sonra Ölü Adamın Sandığı ve bu filmden bir sene sonra 2007’de de Dünyanın Sonu filmleri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Beğeniyle karşılanan bu filmlere 4 senelik aranın ardından 2011’deki Gizemli Denizlerde ve 6 senelik arayla gelen Salazar’ın İntikamı ile devam edilmişti. Buna göre Karayip Korsanları 6 ne zaman çıkacak bunu söylemek için izleyicilerin bir 3-4 senelik süre daha beklemesi gerekiyor.

Karayip Korsanları serisinin vizyon tarihlerine baktığımızda 1 ile 6 yıl süre geçtiğini görüyoruz.


Karayip Korsanları 1 29 Ekim 2003 yılında vizyona girmiş. Serinin ikinci filmi 3 yıl sonra yani 14 Temmuz 2006 yılında çıkmış. 3. serisi ise  bir yıl sonra seyirciler buluşmuş tarih 25 Mayıs 2007. Aradan 4 yıl geçtikten sonra yeni film 7 Mayıs 2011 tarihinde beyazperdede yerini almış. Son olarak ise aradan koskoca 6 yıl beklemişler ve 26 Mayıs 2017 tarihinde son film çekildi.

Video Linki: https://youtu.be/iNKS6Z0TmJw
Film Önerileri kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCheSkuCLGgZCogQ-1LZ_O3w
  


1 yorum:

  1. […] bir izlenme zevki tattırdı. Filmin çok sevilmesi kalite, kurgu ve tabi ki oyuncu kalitesi. Karayip korsanlar 6 filmini dört gözle bekler olduk umarız yeni seri ara çok fazla uzatılmadan 1 veya 2 sene sonra […]

    YanıtlaSil