12 Haziran 2017 Pazartesi

Youtube kaç aboneye kaç para veriyor

Yeni başlayan birçok youtuber youtube kaç abone kaç para diye merak ediyor. Burada dikkat edilmesi gereken abone sayısı ile izlenmenin bağlantılı olup olmadığıdır. Youtube kanalı belli bir aboneyi geçtiğinizde izlenme sayısı artıyor ve kazançta artıyor diye söylenen bir söylenti var. Olaya şöyle bakmak gerekiyor Youtube yeterince para kazandırıyor mu? Evet Youtube oldukça iyi para kazandırıyor, daha iyi bir analiz için Youtube ne kadar kazandırıyor başlıklı yazıdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Söylentiye göre 30.000 aboneden sonra yeni reklam türleri çıkıyor ve reklamların çıkma oranı yükseliyor. Video uzunluğu 10 dakika ve üzeri olduğunda video reklam şeklinde çıkan reklamlar birkaç defa çıkmaya başlıyor. Bu durum videodan izlenme başına daha fazla para kazanmanıza neden oluyor.
Unutmayı birçok kişi bu Youtube işine giriyor ve oldukça profesyonel olarak çalışan bir sürü kanal bulunmakta. İyi para kazanıyorlar ki bu işi bu kadar ciddiye alıyorlar. Başlarda az kazanırsınız ama sonrasında ücretlerin arttığını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder