10 Mart 2017 Cuma

Gelecekten Gelen 3 Adam

Gelecekten gelen adam veya zamanda yolculuk yapanlar adlı yazımızda gelecekten gelen insanların hikâyesin bulacaksınız. Bu ayrı 3 hikâyedeki adamların hepsi ayrı amaçlar ve ayrı zaman dilimlerinden gelmiş olması olaylara enteresanlık veriyor. Bu olayların kurmaca olmadığı yetkililer tarafından onaylanıyor. Zamanda yolculuk gerçek mi, tam olarak bilinmez ama ilginç olaylar olduğu kesin. Tüyler ürperten kanıtları ile imkansızı başaran bu adamların hikayeleri aşağıda sıralanmıştır.


Andrew Carlssin
Borsadan üç yüz elli milyon dolar kazanan adam olarak anılan Andrew Carlssin sekiz yüz dolarla iki hafta içerisinde bu parayı kazanmıştır. Borsayı takip edenler daha iyi anlar ama, elindeki sekiz yüz dolarla milyonlar kazanması imkânsız gibi bir şeydir. Bu olayı öğrenen devlet adaları Andrew Carlssin için bir soruşturma başlatır ve adamı yakalarlar. Soruşturma sırasında bir şey söylemeyen adamın ömür boyu hapsi istenir. Davada konuşan Carlssin kendisinin zaman yolculuğu yaptığını ve 2256 yılından geldiğini söyler. Hâkim anlatılanlara inanmak istemez ama, adam çok ciddi ve ikna edici konuştuğu için. Merak ettiği soruları sorar; madem gelecekten geldin , AIDS aşısının formülünü, Ladinin yerini ve zaman makinasının nerede olduğunu söyle der. Adam zaman makinasının yerini söylemez ama diğer bilgiler gizli tutulmaktadır. Bir milyon dolar kefaletle serbest kaldıktan sonra nerede olduğu hiçbir zaman bulunamadı. Andrew Carlssin gelecekten gelen adam yazımızın videolu versiyonu aşağıdadır.


JOHN TİTOR
Bir asker olan JOHN TİTOR zaman yolculuğu projesi için çalışan bir adamdır. Bu adamı farklı yapan dünyanın çok gelişmiş olduğu 2036 yılından 2001 senesine yolculuk yapmış olan adamı anlatıyor. Amacı bir bilgisayarı bulup kendi zamanına götürmekmiş. Çok bilinmeyen bu hikayesini aşağıdaki videodan detaylı olarak izleyebilirsiniz.


Rudolph Fentz
Gelecekten gelen adam olarak bilinen Rudolph Fentz Times Meydanında birdenbire ortaya çıkmış ve etrafına endişeli korkulu ve bir o kadarda şaşkın bakışlarla bakarak görülmüştür. Sonrasında bu adam karşıdan karşıya geçerken bir araba çarpması sonucu ölmüştür. Ceplerini aradıklarında çok ilginç olan eşyalar çıkmıştır. Bu hikâyenin videolu açıklaması aşağıdadır.
Sizlere gelecekten gelen insanlar adı altında 3 farklı hikâye sunduk. Bu hikayelerin gerçekliği tam olarak kanıtlanmasa da birbirleri ile alakalı zaman yolculuğu yapmış insanlar olmasıdır. Bir önceki konuda gelmiş geçmiş dünyanın en ilginç olayları adlı yazımızda gizemi çözülememiş esrarengiz olayları ister okuyup ister videolu olarak izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder