2 Aralık 2016 Cuma

Alanında En iyi Popüler Türk Youtuberlar

Takip Etmeniz Gereken Türk Youtuberları sizler için derledik


İlginç ve korkutucu bilgiler veren, oyun videosu ve komik CHALLENGE videoları hazırlayan , sayko kişilikli ve güzel Youtuber olmak üzere kaliteli videolar hazırlayan üstatları paylaşacağız.




1. Enes BATUR (Gülmek için)

New day new game NDNG olarak bilinen Youtuberların kıralı diyebiliriz, komik, eğlenceli. Her gün yeni bir oyun videosu ve CHALLENGE video hazırlayıp sizi eğlendirir.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/newdaynewgame








2. Ruhi ÇENET (Öğrenmek için)

Oldukça eski bir mazisi olan bu Youtuber korkunç hikayeler ve bilmediğiniz inginç bilgiler vererek hem bizleri bilgilendiriyor hemde ufkumuzu açacak videolar hazırlıyor.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/MrRuhicenet



Ruhi ÇENET kendi kategorisinde ilk bir kanaldır. Kanlında 189 video bulunmakta ve 220 milyon civarında izlenmeye sahip. Sizi bazen dünyadaki korku dolu hikayelerle uykunuzu kaçıracak videolar hazırlarken bazı bilim kurgu videolarıyla ufkumuzu açtı. Son zamanlarda da reklam filmlerinde yer almaya başladı.

Ruhi Çenet Videoları 2  adında 2. bir kanala sahip , kanalında ise an itibari ile 26 milyon civarı izlenmeye sahip ve 27 video bulunmakta.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/RuhiCenetBurada





3. Ciddi JACOP (Gülmek için)

2015 yılında sektöre girdi ve düzensiz olarak videolar çekiyor, kendi özel hayatından kesitler paylaşarak ve ilginç ve sayko tavırları onu listeye girmesine yetiyor da artıyor. Şuan pek popüler değil ama buralar hep değerlenicek felsefesine inandığım bir kişiliktir.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/BthnDmrbs




4. Duygu KÖSEOĞLU (Gülmek için veya güzellik ;)

Güzel olmasının yanı sıra diksiyonu çok iyi sayılır, biraz kendinden eminsiz gibi ama kendini izletmeyi ve insanları eğlendirmeyi iyi bilen biri. Oyun ve CHALLENGE videoları hazırlıyor. Türk kadın youtuberlar arasında en iyilerinden biri ve bu işe çok yeni başlamasına rağmen oldukça iyi işler başarıyor. Daha önce bir sitede online oyun üyeliği vardı, burada canlı oyun yayını yapıyordu.

Kanal URL: https://www.youtube.com/channel/UCAU925ffurv5lSmSlf3c1gg





5. Orkun Işıtmak (Öğrenmek ve Gülmek için)

Türkiye’nin en eski kişisel Youtuber kanalı olan ve en çok videoya sahip Youtube kanallarından biri. itibari ile 1040 videoya sahip . Kendisi komik eğlenceli videoların yanı sıra mini belgesel tarzı bilgilendirici videolar hazırlıyor. 388 milyondan fazla izlenmeye sahip.
Orkun Işıtmak 2 adında eğlenceli anlarını paylaştığı Vlog (video blog) kanalı mevcut. Bu kanalın izlenme sayısı 35 milyon civarında.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/ThePersica
Orkun Işıtmak Youtube’daki ilk videosu 24 Kas 2010 tarihine ait.

Buda sıradan vidolarından biri, sıradan diyoruz çinki her videosu muhhteşem kaliteye sahip.

Orkun Işıtmak 2 kanalından bir video




6. MuratAbiGF ( Oyun kanalı - Gülmek için)

Anlık olarak 851 video ya sahip olan MuratAbiGF  kanalı anlık olarak 178 milyon civarı izlenmeye sahip.  2011 yılından beri Youtube bu işin içinde ve oyun-vlog tarzı videolar hazırlıyor. Orkun Işıtmak ve Ruhi ÇENET ile birlikte çektiği güzel videolara sahip.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/MuratAbiGF





7. Burak Oyunda ( Oyun kanalı - Gülmek için)

715 milyon izlenmeye sahip ve kanalın adı üzerinde oyun videoları hazırlıyor. Diğer oyun kanallarının yanında mütevazi ve komik oluşu, onu zirveye tırmanmasın da etkili kılıyor.

Kanal URL: https://www.youtube.com/user/MultiRawen




Listeye giremeyen ve yetenekli birçok Youtube kanalı mevcuttur. Bu bahsi geçen alanında en iyi kişisel youtube kanallarıdır.

Youtube Türklere ne kadar kazandırıyor


Türkiyede neden bu kadar çok Youtuber var diyor ve Youtube ne kadar kazandırıyor acaba diye soruyor olabilirsiniz. Linkteki kısa ve net yazıyı okuyup fikir sahibi olabilirsiniz.

Youtube Para Kazanmak


Youtube Para Kazanmak aslında sanıldığı kadar kolay olmadığını ve yapmanız gereken biraz sabır, biraz öz güven ve enerjik biri olmanız. Burada paylaştığımız en iyi kişisel Youtube kanallarıdır. Sizde bir kanal açıp yüksek enerjinizle güzel videolar hazırlayabilir ve para kazanabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız Youtube para kazanma yolları adlı yazımızdan detayları ve hangi kategorinin sizin için daha iyi olduğuna karar verebilirsiniz. En çok tıklanan ve en sevilen konular ve kategorileri bu detaylı yazımızdan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. […] Bazı kesim onlar gibi olmak istiyor ve aceleci davrandıkları için istenilen sonucu alamıyor. En iyi Yotuberlar hayatlarını buna adamış ve ek iş değil tek iş prensibi ile çalıştıkları için ünlü […]

    YanıtlaSil
  2. […] kanal açıklama kısmında belirtiyorum der ama, bütün kullandığı programları yazmazlar. Youtuberlar genellikle kullandığı bilgisayarı mikrofon eve video kamera markasının adını ve […]

    YanıtlaSil
  3. […] derledik. Makyaj , oyun ve vlog tarzı videoları çeken bu başarılı ve güzel kadın youtuberlar kendi alanlarında en iyilerden. Popüler olan ve gerçekten çok emek vererek bu alanda […]

    YanıtlaSil
  4. […] bir izlenmeye ve aboneye sahip olduğunda, web sitelerden sponsor ve reklam teklifleri gelir. Youtuberlar hazırladıkları videoların altına anlaştıkları sitelerin linklerini vererek siteye […]

    YanıtlaSil